fbq
Kotimaa
13.07.2021 12:43
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan arkisto
Suvi Hartlin
Musertava tragedia kohtasi juontaja Suvi Hartlinin - järkyttävä onnettomuus shokeeraa koko perhettä: "Meidän sydämet on nyt rikki"
Kotimaa
13.07.2021 12:43
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan arkisto

Juontaja Suvi Hartlin, 40, kertoi maanantaina sosiaalisessa mediassa perhettään kohdanneesta suru-uutisesta ja tragediasta.

Suvin äidin pieni Henkka-koira oli kuollut järkyttäväksi kuvaillussa onnettomuudessa, kun se oli jäänyt auton alle.

Suvi purki tuntojaan ja suruaan koskettavassa Instagram-päivityksessä, johon hän oli lisännyt viimeiseksi jääneitä kuvia ja videoita.

- Viime viikonloppu oli musertava. Äidin ja meidän kaikkien rakas koira Henkka Henu Hammas jäi auton alle ja kuoli. Yritettiin ehtiä eläinlääkäriin ajoissa, mutta matka päivystykseen oli liian pitkä. Henkka sai olla viimeiset hetkensä juuri siinä, mikä hälle oli tärkeintä, eli mummin sylissä, Suvi kirjoittaa päivityksessä.

- Se oli järkyttävä onnettomuus, josta emme syytä ketään. Shokki vaihtuu vähitellen pohjattomaan ikävään ja suruun.

Lue myös: Jättiyllätys! Esko Eerikäinen sai rinnalleen superkauniin radiojuontajan - täysin liekeissä Suvi Hartlinista: "Kyllä tässä on odottanut oikeata paria kohdalleen"

 

"Hän oli äitini henkireikä"

Suvi kertoo, että Henkka-koira oli koko perheelle äärimmäisen tärkeä.

- Henkassa ei ollut pahaa karvaakaan, vaikka elämän alkupuolisko ei ollut auvoisaa. Henkka oli rescuekoira Romaniasta, jonka katukoiravuodet vaihtuivat lempeään, rauhaisaan elämään Perniössä. Saatiin hänen kanssaan monta yhteistä vuotta, jotka kannattelevat meitä nyt.

Lue myös: Suomen seksikkäimmät radiokaunottaret? Suvi Hartlin ja Jenni Alexandrova poseeraavat sensuellisti vähäpukeisissa kuvissa - katso!

Suvilla ja hänen avopuolisollaan, Nelosen musiikkipäällikkö Jussi Mäntysaarella on kaksi koiraa. Suvi kertoo tuoneensa menehtyneen Henkka-koiran vielä kerran kotiinsa ja toinen Suvin koirista oli selkeästi reagoinut, kun oli aistinut Henkan käärityn viltin sisällä.

- Sunnuntaisen eläinlääkärireissun jälkeen tuotiin Henkka vielä kerran kotiin kauniiseen vilttiin käärittynä, jotta muut koira- ja kissaystävät saivat nuuhkaista häntä. Ringo istahti käärön viereen ja olin varma, että hän tiesi mitä oli tapahtunut. Nämä kuvat ja video jäivät Henkan viimeisiksi.

- Hän oli äitini henkireikä, paras ystävä ja turva. Elämä on välillä hyvin epäreilua ja sattuman varaista. Meidän sydämet on nyt rikki. Lepää rauhassa Henkka Hammas, me ei unohdeta sua koskaan. 

 

"Radio on pakopaikka"

Tiistaina Suvi oli tragediasta huolimatta juontamassa Radio Novan aamuohjelmaa Esko Eerikäisen kanssa. Juontotyö vei Suvin ajatukset hetkellisesti pois suru-uutisesta, ja hän kertoikin ajatuksiaan tiistaina aamupäivällä julkaisemassaan Instagram-päivityksessä.

- Radio on täydellinen pakopaikka kun mielessä pyörii mustia asioita, jotka ei muuten jätä rauhaan. Studiossa ei ehdi miettiä mitään muuta kuin lähetyksen tekemistä ja se onkin osoittautunut aivan loistavaksi jutuksi just nyt. Elämä jatkuu vaikka vielä sattuu, Suvi kirjoitti.

Lue myös: Radiokaunottaren shokkipäätös: Suvi Hartlin lopettaa Aito Iskelmän juontajana - jätti tunteikkaat hyvästit

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »