fbqTämä kuva vie jalat alta! Radiokaunotar Suvi Hartlin poseeraa superseksikkäänä bikineissä - kiltin missin leima on karissut kauas! | Seiska
Kotimaa
22.07.2021 21:42
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: MTV
Suvi Hartlin
Tämä kuva vie jalat alta! Radiokaunotar Suvi Hartlin poseeraa superseksikkäänä bikineissä - kiltin missin leima on karissut kauas!
Kotimaa
22.07.2021 21:42
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: MTV

Vuonna 2003 Miss Suomen toinen perintöprinsessa Suvi Hartlin, 40, on tehnyt missiuransa jälkeen todella kovaa ammatillista jälkeä juontajana. 

Suvi on toiminut jo kymmenisen vuotta juontajana eri radiokanavilla ja hän myös juontanut tv-ohjelmia sekä Lotto-lähetyksiä.

Nykyään Suvi työskentelee Radio Novalla Esko Eerikäisen juontajaparina, mutta tekee yhä myös mallintöitä varsinaisen uransa rinnalla.

Suvi julkaisee varsin usein Instagram-tilillään hehkeitä kuvia, joissa poseeraa monenlaisissa vaatetuksissa, eikä vähäpukeisetkaan otokset ole kovin harvinaisia Suvin somessa.

Lue myös: Suomen seksikkäimmät radiokaunottaret? Suvi Hartlin ja Jenni Alexandrova poseeraavat sensuellisti vähäpukeisissa kuvissa - katso!

Missivuotenaan herttaisena ja hyväkäytöksisenä pidetystä Suvista on kiltin naisen leima karissut vauhdilla pois, kun hän on julkaissut ajoittain rohkeitakin otoksia itsestään Instagramissa. Tuoreessa kuvassakin Suvi poseeraa erittäin seksikkäästi bikineissä ja pienessä farkkutakissa. Tyrmäävä otos on valokuvaaja Zachary Lionin käsialaa.

- Tää kesä on tuntunut pisimmältä ikinä, vaikka loma oli lyhyempi kuin koskaan. Se on siis hyvä tunne. Uusi työ ja megahelteet, olo on vähintäänkin onnekas, Radio Novalla vastikään aloittanut Suvi kertoo kuvatekstissä.

Lue myös: Suomen kaunein Lotto-juontaja Suvi Hartlin täytti 40 ja julkaisi sensuellin seksikkäitä kuvia - huhheijaa, mikä vartalo!

Juontajakaunotar julkaisi keskiviikkona kuvan myös kuntosalilta, missä hän kävi treenaamassa.

Hän valittaa päivityksessä, että into kuntoiluun on vähissä.

- Nyt on menossa laiska kausi treenaamisen suhteen. Tai siis kyllä salille tulee mentyä, mut ei vaan jaksa paahtaa täysillä. Viimeisten kuukausien aikana on ollut paljon stressiä, sekin taitaa kolkutella kehossa. Pitää antaa aikaa, mihis tässä on kiire, Suvi kirjoitti.

Alla lisää Suvin rohkeita somekuvia!