fbq
Kotimaa
17.05.2022 20:30
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Bauer Media, Instagram
kimmo sainio
Radiojuontaja Kimmo Sainion jymy-yllätys: "Nyt kävi näin"
Kotimaa
17.05.2022 20:30
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Bauer Media, Instagram

Seiska uutisoi marraskuussa 2020 siitä, että pitkän linjan radiojuontaja Kimmo Sainio, 42, sai tuolloin potkut Hitmix-radiokanavalta. Sittemmin hän siirtyi Ysäri Radion palvelukseen. Mutta nyt miehellä on taas uusia uutisia kerrottavanaan.

Kimmo Sainio paljasti maanantaina (16.5.) Instagram-tilillään, mistä on kyse.

Nyt kävi näin. Olen viime viikkoina laittanut työkalenterini uuteen uskoon. Kävi nimittäin niin hienosti, että mua kysyttiin musiikkipäälliköksi. Hetken mietittyäni päätin, että haluan kääntää tämän kortin ja katsoa minne se vie, Kimmo kirjoittaa päivityksessään.

Lue myös: Kohupotkuista muistettava radiojuontaja Kimmo Sainio avautuu tylytyksestä – opinto-ohjaajalta järkyttävän lannistavia sanoja: ”Määritelmä tämäkin..”

Uusi työ musiikkipäällikkönä alkaa kesällä.

Kesän aikana aloitan Basson ja Suomiräpin musiikkipäällikkönä. Olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta ja samalla tämä kaikki jännittää todella paljon.

Lue myös: Sokkipotkut! Juontaja Kimmo Sainiolle tylysti kenkää Sanoman radiokanavalta - julkaisi avoimen tilityksen: "En voi kuin ihmetellä"

"Älä epäröi kysyä..."

Kimmo Sainion kalenteriin mahtuu kuitenkin paljon muutakin.

Ihan aluksi haluan sanoa pari todella tärkeää asiaa. Jatkan edelleen siis Bauer Medialla upeiden tyyppien seurassa ja aion myös jatkaa radiojuontajana ainakin kerran viikossa, kun olen päässyt uudessa työssäni alkuun. Se missä ja milloin, selviää pian. Toinen asia. Ehkä vielä jopa tärkeämpi. Teen edelleen dj-, juonto- ja vaikuttaja-keikkoja, joten älä epäröi kysyä mua keikalle, mies kirjoittaa.

Kimmo aikoo myös olla aktiivinen seuraajiensa parissa.

Uusi työ lisää sitä, että saan olla musiikin kanssa tekemisissä vielä enemmän kuin aikaisemmin. Tämä tuo sopivasti haastetta, mutta todella paljon porkkanaa. Kaikki te seuraajat tulette näkemään jälleen yhden puolen musta lisää. Aion päästää teidät jatkossakin näkemään kulissien taakse. Nyt vielä kaiken muun lisäksi musiikkipäällikön arkea. Miltä kuulostaa?

Lue myös: Radiojuontaja Kimmo Sainiolla romanttinen vuosipäivä vaimonsa kanssa - antaa nyt vinkit parisuhteen ylläpitämiseen korona-arjen keskellä