fbq
Kotimaa
05.01.2022 20:30
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Nelonen Media, Instagram
Kimmo Sainio
Kohupotkuista muistettava radiojuontaja Kimmo Sainio avautuu tylytyksestä – opinto-ohjaajalta järkyttävän lannistavia sanoja: ”Määritelmä tämäkin..”
Kotimaa
05.01.2022 20:30
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Nelonen Media, Instagram

Seiska uutisoi marraskuussa 2020 siitä, että pitkän linjan radiojuontaja Kimmo Sainio, 42, sai tuolloin potkut Hitmix-radiokanavalta. Myöhemmin hän on siirtynyt onnellisesti Ysäri Radion palvelukseen.

Lue myös: Sokkipotkut! Juontaja Kimmo Sainiolle tylysti kenkää Sanoman radiokanavalta - julkaisi avoimen tilityksen: "En voi kuin ihmetellä"

Eilen tiistaina (4.1.) Kimmo muisteli Instagram-tilinsä seuraajille erikoista keskustelua opinto-ohjaajansa kanssa. 

- Ammattikoulua käydessäni 90-luvulla opo eli opinto-ohjaajani kysyi, että mikä susta tulee isona, Kimmo? Vastasin, että dj.

- Opo sanoi, että hyvä, dj:n täytyy olla vain hyvännäköinen ja soittaa hyvää musiikkia. Määritelmä tämäkin vaikka en kyllä ihan allekirjoita tätä, radiojuontaja kertoo kuvatekstissä.

Kimmo lisää, ettei uskonut vielä tuolloin pääsevänsä radioon töihin. Samassa yhteydessä hän kertoi alkaneen vuoden olevan hänelle 15. radiojuontajana ja peräti 24. dj:nä.

Radiokonkari on saanut päivitykseensä kannustavia kommentteja. Näitä hän sai myös maanantaina kertoessaan radiojuontajan työn haastavuudesta sekä monipuolisuudesta.

- Toinen asia, jonka kirjoitin paperille yhteensä viidestä kohdasta, jotka haluan tehdä paremmin tänä vuonna, on tietysti radio. Radiokenttä muuttuu jatkuvaan tahtiin. Se mitä radiojuontajalta nykyisin vaaditaan tai vähintään toivotaan, ovat ihan eri luokkaa kuin silloin kuin valmistuin n. 15 vuotta sitten, hän alusti pitkässä kirjoituksessaan.

Kimmo päättää maanantaisen kirjoituksensa kertomalla ajatuksiaan siitä kuinka tärkeää on radiojuontajana olla innostunut työstään.

- Tosta innostuksesta...sinä&Jässi näytätte sen, eräs Ysäri Radion kuuntelija kirjoittaa viitaten kanavan toiseen juontajaan Jani Jääskeläiseen.

Lue myös: Radiojuontaja Kimmo Sainiolla romanttinen vuosipäivä vaimonsa kanssa - antaa nyt vinkit parisuhteen ylläpitämiseen korona-arjen keskellä

Tilaa Seiskan uutiskirje! »