fbq
Kotimaa
17.03.2021 21:32
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Bauer Media, Instagram
Kimmo Sainio
Radiojuontaja Kimmo Sainiolla romanttinen vuosipäivä vaimonsa kanssa - antaa nyt vinkit parisuhteen ylläpitämiseen korona-arjen keskellä
Kotimaa
17.03.2021 21:32
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Bauer Media, Instagram

Radiojuontaja Kimmo Sainio juhlistaa hänen ja vaimonsa vuosipäivää romanttisen päivityksen voimin. Instagram-tilillään julkaisemassaan kuvassa Kimmo suutelee vaimoaan Johanneksen kirkon pihalla juuri sen jälkeen, kun pariskunta oli varannut paikan vihkikirkokseen vuonna 2013. Häitä juhlittiin seuraavana kesänä.

Lue myös: Sokkipotkut! Juontaja Kimmo Sainiolle tylysti kenkää Sanoman radiokanavalta - julkaisi avoimen tilityksen: "En voi kuin ihmetellä"

- Johanneksen kirkossa olen saanut nimeni ja vanhempani menivät siellä myös aikoinaan naimisiin, Kimmo kirjoittaa.

13 yhteistä vuotta takana

Kimmo kertoo, että vuosipäivänään hänellä tuli vaimonsa kanssa yhteistä matkaa täyteen 13 vuoden verran. Vaimoaan Kimmo kuvailee vuolain ylisanoin.

- Elämä ilman häntä olisi outoa. Vaikka mä kuulemma puhun tosi paljon (oli kiinnittänyt huomiota ekoilla treffeillä), niin kyllä hänkin sen osaa. Hyvä, että osaa. Puhuisin varmaan muuten seinille, Kimmo kuvailee.

Kimmo kuvailee vaimoaan tekstissä täydelliseksi naiseksi.

- Hän osaa rakastaa, tukea ja olla se vankka kallio mun elämässä. 13 vuoden aikana ollaan tutkittu yhdessä maailmaa, mutta myös toisiamme. Yksi pitkän parisuhteen salaisuus on varmasti se, että ymmärtää toista. Osataan rakastaa, puhua ja tukea toisiamme. Niillä pääsee jo pitkälle. Ainakin me ollaan päästy jo kihlat, häät ja yhteiset asuntolainat jakamaan toistemme kanssa. Ja tämä on vasta alkua meidän retkellä (sydän).

Kaunis kiitos

Kommenttikentässä Kimmo paljastaa, että suhde vaimon kanssa eteni aikoinaan nopeassa tahdissa. Hempeästä vuosipäivän juhlistuksesta ja lukuisista yhteisistä vuosista päätellen se ei ole tilannetta haitannut. Kuvatekstinsä loppuun radiojuontaja kirjoittaa vielä kauniin kiitoksen vaimolleen.

- Kiitos kun olet se, mikä olet.

Uusi työ jännitti alkuun

Seiska tavoitti radiojuontajan vuosipäivänsä jälkimainingeista ja kyseli kuulumisia. Noin kuukauden päivät Ysäriradiossa töitä tehnyt Kimmo kertoo, että uudessa työssä on alkanut mukavasti.

Lue myös: Sokkipotkut saaneen radiojuontajan Kimmo Sainion jättiyllätys: uusi työpaikka - "Viime viikko oli tunteikas"

- Hyvin on lähtenyt käyntiin. Kuukauden päivät olen ollut töissä, ja vastaanotto on ollut mahtava. uudessa työssäni odotti todella kova yhteisö, ja heistä osa on samaa porukkaa, jotka kuuntelivat minua HitMixillä. Tietyt ihmiset ovat tulleet kanavan vaihdoksen myötä mukaan, ja todella moni tietysti myös kanavasurffailee, Kimmo kertoo.

Uusi työpaikka oli Kimmolle aluksi jännitys, sillä radiojuontajana ja dj:nä toimiva mies on työskennellyt koko ikänsä Nelonen Medialle. Nyt hän tekee töitä Bauer Medialle.

- Työilmapiiri on todella hyvä. Tykkään siitä, kun se on todella kotoisa, ja paikalla on paljon vanhoja työkavereita, jotka ovat vaihtaneet Bauer Medialle. Teki vaikutuksen heti ja tuntuu todella hyvältä. Olihan siinä jännitettävää, kun lähtee uuteen taloon, että minkälaista se on, kun vaihtaa työpaikkaa. En kuitenkaan hypännyt tuntemattomaan, sillä osa työkavereistani olivat tosiaan tuttuja entuudestaan.

Työtilanne on tapahtuma-alalla heikko, joten tällä hetkellä Kimmon arkeen kuuluu Ysäriradion perjantaisen yö-ohjelman lisäksi muiden töiden kasaan haalimista.

- Yleisesti ottaen menee hyvin. Työtilanne on koronan aikana aivan oma lukunsa. 

Fiilisteli vuosipäivää

Onnellisesti vuosipäiväänsä viettänyt Kimmo kertoo myös, että parisuhde voi hyvin.

- Kun ei pääse ravintoloihin, niin vuosipäivä piti viettää ulkona, juontaja naureskelee.

13 yhteistä vuotta on nykysuhteissa pitkä aika. Mikä on Kimmon vinkki parisuhteen piristykseksi korona-arjen keskellä?

- Täytyy pystyä antamaan toiselle tilaa ja omaa aikaa. Jos on etätöissä samassa asunnossa, niin on tärkeää tehdä omia juttuja. Toki olen sitä mieltä, että yhdessä täytyy myös tehdä asioita. Tässäkin tilanteessa, vaikka on korona, niin vuosipäiväämme täytyi juhlistaa. Ei tehdä niin, että lopetetaan eläminen, eikä tehdä mitään. Toista täytyy myös huomioida. Itselläni on aina ollut se, että haluan muistaa toista jotenkin. Vaikka olisi kiireitä tai muuta, niin muistaa toista edes kerran kuukaudessa. Järjestää vaikka jotain, ettei ole pelkästään arkea ja väsymystä. Nyt ei juurikaan ole väliä, mikä päivä viiksota se on. Meidänkin vuosipäivämme oli tiistaina, niin sitten sitä vietettiin tiistaina.

Tänä vuonna vuosipäivän viettoon vaadittiin hieman ylimääräistä luovuutta, mutta Kimmo sai asian järjestymään.

- Ulkona kannattaa olla, ja onneksi eilen oli sellainen keli, että pystyimme lähtemään kävelylle. Istahdimme puiston penkille ja pienien eväiden kanssa fiilistelimme päiväämme.
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »