fbq
Kotimaa
27.05.2022 19:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Henna Kalinainen, Antti Kurhinen
Podcast: Henna Kalinainen lataa: ex-mies Antti Kurhinen harjoitteli vaginahierojaksi jonkun muun kanssa
Kotimaa
27.05.2022 19:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Tosi-tv-tähdet Henna Kalinainen ja Vilma Karjalainen luotsaavat yhdessä Mamma Mia -podcastia, jonka toinen kausi on alkanut tänään (27.5.). Tuoreessa jaksossa kaksikko vastailee seuraajien heille lähettämiin kysymyksiin. 

Podcastin kuuntelijat ovat kyselleet Hennan seksuaalisesta suuntautumisesta. Tämä myöntää, ettei ole välttämättä täysin hetero.

- Nyt on niin paljon kaikkia määritelmiä. En osaa lokeroida itseäni mihinkään, Henna miettii.

- Rakastun persoonaan enemmän kuin siihen onko se mies vai nainen.

Lue myös: Kimppakivaa 17-vuotiaana! Henna Kalinainen täräyttää suorasukaisen seksipaljastuksen podcastissa: "Menin mukaan siihen"

Henna alkaa pohtia, miksei rakastunut podcast-juontajakollegaansa Vilmaan.

- Sinä vaan menit sinne ystäväosastolle. En minä sinun kanssa parisuhdetta halua, hän nauraa.

Henna kuitenkin myöntää, että voisi mennä Vilman kanssa sänkyyn, jos ei olisi avoliitossa.

- Voin ihan täysin sängyssä saada tyydytyksen naisen kanssa olemisesta, koska nainen tietää kyllä mitä tekee. Olen harrastanut tätä nuorempana, en nyt hirveesti. Minulla on kuitenkin sellanen, saako sanoa suoraan, kullinkaipuu! hän täräyttää.

Lue myös: Jymypaljastus! Tässä on Henna Kalinaisen salattu Jarkko-rakas: esittelee puolisonsa tv:ssä - ensimmäinen yhteiskuva!

Antti hieroi orgasmit jollekin toiselle!

Hennalta on tiedusteltu, minkälaiset välit hänellä on ex-aviomiehensä Antti Kurhisen kanssa. He astuivat avioon Big Brother-talossa vuonna 2008, ja liitto kesti yhdeksän kuukautta. Henna on nykyisin yhdessä Jarkko-rakkaansa kanssa, ja parilla on pieni tytär.

Henna kertoo, että Antti on nykyään todella mukava hyvänpäiväntuttu. 

- Hän on ilmaissut, että hän haluisi tavata Joannan. Meidän historia on meidän historia, ja se on tosi kaukaista, Henna pohtii.

Mustasukkaisuutta Jarkko ei koe Antista.

- Me ollaan mietitty, että kutsutaanko me se meille kahville joku päivä, että se saa nähdä hänet (tyttären). Hän on onnellinen siitä, että olen saanut lapsen ja saanut elämäni kuntoon.

Lue myös: Muistatko historialliset Big Brother -häät? Henna Kalinainen ja Antti Kurhinen sanoivat tahdon suorassa lähetyksessä - katso hääkuvat!

Antin taannoinen vaginahierojan ammatti on herättänyt seuraajissa kysymyksiä. Henna laukookin mielipiteensä ammatinvalinnasta suoraan.

- Tämä vaginahierontajuttu herättää minussa pientä hilpeyttä, ja sanotaanko näin, että hän on harjoitellut itsensä tähän ammattiin varmaan minun jälkeen, Henna nauraa.

- Minulla ei ole tästä kokemusta. Hän on hieronut ne orgasmit jollekin ihan toiselle naiselle!

Lue myös: Antti Kurhinen avoimena vaginahierojan työstään - asiakkaita lähtee terassilta: Miellyttäville naisille penetraatio kaupan päälle!

Kuuntele koko jakso täältä.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »