fbq
Uutiset
03.09.2020 11:13
Teksti: Milla Leinonen & Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan arkisto & Henna Kalinaisen kotialbumi
Henna Kalinainen
Jymypaljastus! Tässä on Henna Kalinaisen salattu Jarkko-rakas: esittelee puolisonsa tv:ssä - ensimmäinen yhteiskuva!
Uutiset
03.09.2020 11:13
Teksti: Milla Leinonen & Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan arkisto & Henna Kalinaisen kotialbumi

Tosi-tv-tähti Henna Kalinainen nähdään tänään torstaina (3.9.) MTV3-kanavan Olet mitä syöt -ohjelmassa, jossa terveystohtori Pippa Laukka laittaa Hennan elämäntavat uusiksi.

Ohjelmassa nähdään myös ensimmäistä kertaa julkisesti kohukaunottaren avopuoliso ja kihlattu Jarkko. Henna ei ole esitellyt rakastaan aiemmin, mutta tämäniltaisessa jaksossa Jarkko esiintyy omilla kasvoillaan ja koko nimellään.

Ohjelmassa Jarkko puhuu Hennasta ja tämän elämäntavoista.

Lue myös: Salamarakkautta! Henna Kalinainen löysi onnen 16 vuotta vanhemmasta Jarkosta – ”Hän vaikuttaa kolmekymppiseltä!”

Alla olevassa kuvassa Jarkko poseeraa ensimmäistä kertaa Hennan kanssa sensuroimattomassa kuvassa. Kuva on Hennan kotialbumista.

Henna Kalinainen ja Jarkko
Tässä ovat tulevat vanhemmat Jarkko ja Henna.

"Ehdottomasti rakkauslapsi"

Hennan ja Jarkon suhde sai alkunsa vuosi sitten. He muuttivat yhteen vain puolen vuoden seurustelun jälkeen ja kihlautuivat viime helmikuussa. Lasten hankinnastakin he puhuivat pian ensitapaamisen jälkeen.

– Tämä on ehdottomasti rakkauslapsi! Minulla ei ole ollut ennen nykyistä suhdettani perhehaaveita, mutta tiesin Jarkon tavattuani ehdottomasti haluavani perheenlisäystä, Henna kertoi taannoin Seiskalle.

Lue myös: Kohukaunottaren jättiyllätys! Henna Kalinainen: Saan jouluvauvan!

Henna muistetaan myös avioliitostaan Big Brotheristakin tutun Antti Kurhisen kanssa. Kohupari avioitui suorassa BB-lähetyksessä vuonna 2009.

Lue myös: Muistatko historialliset Big Brother -häät? Henna Kalinainen ja Antti Kurhinen sanoivat tahdon suorassa lähetyksessä - katso hääkuvat!

 

 

 

 

Näin ihanasti Henna Kalinainen puhuu rakkaastaan: