fbq
Kotimaa
02.04.2022 21:20
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
piritta hagman ja jutta larm
Piritta Hagmanin orgasmipäivitys puhuttaa - jopa Jutta Larm laukoo oman mielipiteensä
Kotimaa
02.04.2022 21:20
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Iholla-sarjassa seurattu fysioterapeutti Piritta Hagman, 42, toi taas viikonlopun kunniaksi esille naisiin liittyviä tabuja ja keskustelun avauksia. Tällä kertaa Piritta puhui naisten saamista orgasmeista.

Lue myös: Piritta Hagman toi pimpin ihmisten huulille – aloitti opettavaisen keskustelun kiihottumisesta: ”Vagina ei kostu automaattisesti”

Piritta jakoi omalle Instagram-tililleen kuvan, jossa oli kolme nippelitietoa naisiin liittyen. Lähteeksi naisten hyvinvointiin keskittynyt Piritta on linkittänyt tohtori Laurie Mintzin. Piritta kertoo julkaisunsa yhteydessä, mikä saa aikaan naisilla orgasmin.

Tutkimuksissa luvut vähän vaihtelevat, mutta lopputulos on kaikissa sama. Suurin osa pimpillisistä tarvitsee klitorisstimulaation saadakseen orgasmi, Piritta kirjoittaa.

Pirittan jakamassa tietoboksissa kerrotaan näin:

- 95 prosenttia naisista saa orgasmin masturboidessaan

- 64 prosenttia naisista saa orgasmin yhden illan jutussa toisen naisen kanssa

- Vain 7 prosenttia naisista saa orgasmin yhden illan jutussa miehen kanssa

Lue myös: Tämä Piritta Hagmanin upea alastonkuva sai valtavan kommenttiryöpyn - myös Niklas Hagman ilmaisi mielipiteensä!

Jutalla myös seksuaaliterapeutin koulutus

Aihe herätti valtavasti keskustelua erityisesti naisten joukossa ja myös Jutta Larm, 49, (ent. Gustafsberg) otti osaa keskusteluun. Hän myös heitti ilmoille lisäkysymyksen.

Seksuaaliterapeutin koulutuksen omaavana mä tykkään todella paljon, että sä tuot näitä asioita esille! Ja kuinka moni nainen feikkaa saavansa orgasmin yhdynnässä? Olet upea, Jutta kommentoi sydänsilmäemojin ja tuliemojin kanssa.

Lue myös: Juha ja Jutta Larmin väittämä kuudesta yhteisestä vuodesta hämmentää somessa – Bachelor-Jennyltä avoin tilitys: ”Kuusi vuotta sitten tehtiin muutakin...”

"Feikkaus johtuu siitä, että..."

Piritta vastasi Jutalle, että feikkausta harrastetaan.

Kiitos. Ja todella moni feikkaa. Monesta eri syystä, suurin osa, koska haluaa olla ”normaaleja”. Ja haluaa miellyttää. Ja jotkut, että homma olisi ohi, Piritta mainitsee.

Syitä Piritan mielestä voi olla lukuisia.

Orgasmin feikkaamiseen voi olla niin erilaisia syitä ja moni niistä ei välttämättä edes ole ollenkaan huono syy, jos se palvelee jollain tavalla siinä tilanteessa tekijäänsä. Jokaisella on oikeus omaan kehoonsa ja valintoihinsa. Mutta jos se johtuu siitä, että ei tiedä mitä haluaa, ei uskalla sanoa mitä haluaa, yrittää vaan miellyttää toista… silloin se johtaa vaan yhä kauemmas omasta nautinnosta ja samalla opettaa toiselle asioita, jotka eivät toimi, Piritta miettii julkisessa somekeskustelussaan.

Lue myös: Näin syntyi pimppiperjantai! Piritta Hagman pohtii kuukautisia Iholla-sarjassa

Seiskan viihdeuutiset: Ilkka Kanervan vakava sairaus, Kristiina Komulaisen saamat kantelut ja Diili-kilpailijoiden rötökset

Tilaa Seiskan uutiskirje! »