fbq
Kotimaa
23.02.2022 18:45
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Bachelor-Juha, Jutta ja Jenny
Juha ja Jutta Larmin väittämä kuudesta yhteisestä vuodesta hämmentää somessa – Bachelor-Jennyltä avoin tilitys: ”Kuusi vuotta sitten tehtiin muutakin...”
Kotimaa
23.02.2022 18:45
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Hyvinvointiyrittäjä Jutta Larm julkaisi eilen (22.2.) suloisen yhteiskuvan miehensä Juha Larmin kanssa. Kuvan yhteydessä Jutta kertoo pariskunnan olleen kuusi vuotta yhdessä.

- 6 vuotta ollaan oltu kimpassa. ”Ollaanko me yhdessä vai ei” oli kysymys, jonka esitin ystävälleni Juha Larmille. Ensin hän sanoi ei, mutta onneksi kuunteli sydämen ääntä ja vastaus oli hetkeä myöhemmin ”ollaan".

Lue myös: Kaksi vuotta sitten avioituneiden Jutta ja Juha Larmin rakkaus roihuaa edelleen – ”En ole aiemmin tuntenut samalla tavalla!”

Jutan päivitys ehti herättää huomiota sosiaalisessa mediassa, koska tasan kuusi vuotta sitten Juha oli jossain muualla kuin Jutan kanssa julkisesti yhdessä. Myöhemmin Jutta korjasi päivitykseen, että yhteisiä vuosia oli takana viisi.

Somekansa ehti kuitenkin vinkata asiasta Jenny Heleniukselle, joka osallistui Bachelor-ohjelmaan, kun Juha oli ohjelmassa sinkkuna etsimässä itselleen puolisoa. Jenny kertoi, että Juha oli ollut tasan kuusi vuotta sitten Bachelorin kuvauksissa.

- Olen saanut niin paljon vinkkejä tästä tänään. Kiitos, onhan tämä huvittavaa. Öö, kiva, että heille tuli kuusi vuotta täyteen pariskuntana viikonloppuna. Onnittelut heille! Kuusi vuotta sitten tehtiin muutakin kuin alettiin seurustelemaan. Silloin kuvattiin kun Satu esitteli ystävänsä ja ”siskonsa” Juhalle ja minä perheeni.

- Satu ja Juha myös tapailivat toisiaan muutaman viikon, kuukauden kuvausten jälkeen. Joo, meillä oli kyllä aikamoinen onni tutustua tähän varattuun bacheloriin, Jenny kirjoittaa Instagramin videotarinoissa.

Bachelor-Satu
Jenny viittaa tekstissään Satuun, joka tuli Juhan "valituksi" Bachelor-sarjassa. Myöhemmin hän on löytänyt rakkauden.

Lue myös: Bachelor-Satu löysi rakkauden! Vauvaonnea ja häähumua - tällainen on tosi-tv-kaunottaren tuleva aviomies

Myöhemmin Jenny jatkoi näkemyksiään aiheesta, kun häntä oli syytetty katkeruudesta.

- Se, että saa kuulla ettei deittailtava mies ollut edes sinkku, on katkeruutta. Se ei ole esimerkiksi sitä, että kokee olonsa vähän hölmöksi ja huijatuksi, ei kun, hän kirjoittaa ironisesti viimeisessä videotarinassaan

Jenny esiintyi ohjelman myöhäisemmällä tuotantokaudella Bachelorettena, eli hän etsi elämänsä rakkautta. Valituksi tulleen Joonan kanssa hänelle ei syttynyt kuitenkaan rakkaustarinaa, vaan kaksikon romanssi lopahti kuvausten jälkeen.

Lue myös: Tv:stä tuttu Jenny, 34, metsästää unelmiensa miestä televisio-ohjelmassa – ”Pitää olla helvetin komea!”

Juttuun on lisätty maininta siitä, että Jutta Larm korjasi vuosien määrän viideksi.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »