fbq
Kotimaa
31.01.2022 06:51
Teksti | Kuvat: Panu Hörkkö
aarno sulkanen
Paparazzi iski: Kohunäyttelijä Aarno Sulkasen parturipäivä sai ällöttävän lopun – kuvat
Kotimaa
31.01.2022 06:51
Teksti | Kuvat: Panu Hörkkö

Seiskan paparazzi bongasi viime viikolla tutun miehen Helsingin Munkkiniemestä. Kymmenissä kotimaisissa elokuvissa ja tv-sarjoissa esiintynyt kohunäyttelijä Aarno Sulkanen, 81, pelasi rahapelejä R-kioskin uumenissa. 

Sulkanen paistatteli vähemmän mairittelevissa parrasvaloissa viimeksi vuonna 2013, kun hänet tuomittiin vaikeasti vammaisen 12-vuotiaan lapsen hyväksikäytöstä kahdeksan kuukauden ehdolliseen vankeuteen.

Nykyisin Sulkanen on suhteellisen hyvässä kunnossa, vaikka kohuoikeudenkäynnin jälkeen karttunut ikä näkyykin. Seiska uutisoi aiemmin Aarnon törttöilyistä liikenteessä, mutta Aarnon päivään mahtui myös nautiskelua parturin käsittelyssä.

Lue myös: Turhapuro-tähti törttöili liikenteessä! Vammaisen lapsen hyväksikäytöstä tuomitun Aarno Sulkasen, 81, ajotyyli hirvittää

Nautiskeli rapsutuksista

Sulkanen pysäköi autonsa Hietalahden kauppahallin kupeeseen, josta hän käveli Bulevardille parturiin.

Ennen hiusten leikkausta Sulkanen sai kokea pitkän hemmotteluhetken, joka piti sisällään pesun ja päähieronnan lisäksi mukavan näköistä rapsuttelua.

Lue myös: Seiskan paparazzi löysi lapsen hyväksikäytöstä tuomitun näyttelijä Aarno Sulkasen – tältä hän näyttää nykyisin

aarno sulkanen
Päähieronnan jälkeen Sulkasen kuontalo laitettiin kuntoon. Hauskaa näytti olevan.

Klimppi lensi kaaressa

Parturista lähdettyään Sulkanen ryhtyi nyrpistelemään nenäänsä. Kun kutina ei hellittänyt, Sulkanen kaivoi sormella nenäänsä ja viskasi löytämänsä häirikön kaaressa katuun.

Hemmottelupäivän päätteeksi Sulkanen hurautti kotiinsa. Hän asuu kerrostalossa, jonka omistaa näyttelijäliiton jäsenten asumista tukeva säätiö. Talon asukkailla on käytettävissään muun muassa saunaosasto ja uima-allas.

aarno sulkanen
Tultuaan parturista Sulkanen ryhtyi muina miehinä kaivamaan tuulenhalkaisijaansa.

Lue myös: Vammaisen lapsen hyväksikäytöstä syytetyn Aarno Sulkasen ja Seiskan reportterin jäätävä kohtaaminen - video!

aarno sulkanen
SEISKA 9/2013 Seksirikoskohusta uutisoitiin Seiskassa yhdeksän vuotta sitten.