fbq
Kotimaa
08.12.2022 12:09
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Marja Hintikka
Marja Hintikka avautuu sairauskierteestä: "Oon vaan turtunut..."
Kotimaa
08.12.2022 12:09
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Juontaja Marja Hintikka on kohdannut vastoinkäymisiä perheen sairastelujen takia.

Marja Hintikka kertoo avoimesti lapsiperheen sairasteluista, joka on harmittavan yleistä. Tälläkin hetkellä ihanalta perhelomalta kotiin palanneessa perheessä on sairastumista.

- Ihme oli se, että saatiin lomareissu tehtyä (melkein) ilman sairastupaa. Mutta nyt taas back in basic sairastupa business... Marja kirjoittaa ja selostaa samalla tyynesti tilannetta Instagramin tarinoissaan.

Marja kertoo, että yksi lapsi oli lomalla saanut ruokamyrkytyksen, ja oli "niin ja näin" pääsisivätkö he edes lentokoneeseen.

Lue myös: Marja Hintikka ja Ile Uusivuori lähtivät perheineen rantalomalle ulkomaille - Ilestä kuoriutui kesämies!

Marja sai päivitykseensä vastauksia, jotka hän julkaisi tilillään. Viesteissä oltiin varsin yksimielisiä, että sairasteluista kärsitään myös muissa perheissä. Yhdessä kommenteissa ihmeteltiin, kuinka tyynesti Marja tilanteessa osaa olla.

- Miten voit olla noin zen? Epistä. Meillä ainokainen taapero tulossa elämänsä kolmanteen flunssaan ja olen jo kauhusta kankea, että miten tästä selvitään, viestissä luki.

Marja kiitti ihanasta kommentista ja vastasi, ettei koe olevansa täysin zen.

- No en minä olekaan. Olen ihan paiseissa, koska minul on alkamassa todella vaativa työrupeama, ja täällä vain sairastetaan. Mutta itselläkin vähän hutera olo ollut, mutta ei nyt sitten sen kummempaa. Kyllä tästä selvitään, Marja kertoo ja mainitsee kyllä tehneensä koronatestit.

- Mutta en ole zen, olen vain turtunut. Siis tuntuu aidosti, että kaikki ne asiat, joista jotenkin flippasin ennen lapsia, niin nykyään on pikkaisen eri mittakaava näihin hommiin, Marja naurahtaa ja uskoo tulevaisuudessa olevan vielä helpompaa.

Marja on naimisissa juontaja Ile Uusivuoren kanssa, ja heillä on kolme yhteistä lasta.

Lue myös: Näin nerokkaasti Marja Hintikka ja Ile Uusivuori nauttivat rakkauden kesästä: "Kun lapset on saatu nukkumaan..."