fbq
Kotimaa
25.06.2022 15:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Atte Kajova
Muotipoliisi
Ökykello ei pelasta Samu Haberin tyyliä – rohkeat pukukoodin rikkojat Seiskan muotipoliisin ratsiassa
Kotimaa
25.06.2022 15:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Atte Kajova

Laulaja Samu Haber jätti pikkutakin ja mustat kengät kotiin. Ranteessa komeili melkoinen ökykello: Rolex Submariner Daten hinta käytettynä pyörii markkinoilla 30 000 euron hujakoilla.

Tiuku ei kuitenkaan pelasta huoletonta tyyliä, joka ei istu tilaisuuden ”Creative black tie” -pukukoodiin housujen ja kenkien puolesta lainkaan.

Arvosana: 5

Samu Haber

Lue myös: Oho! Samu Haber esitteli harvinaista luksuskelloaan – näin paljon se maksaa

Ylevä ilmestys

Räppäri Sini Sabotagen Creator Awards -vaikuttajagaalan asukokonaisuus on peräisin Danjana Fashion -putiikista. Majesteettisen lookin kohokohta on olkapäitä peittävä viitta, joka tekee sinin siluetista mahtipontisen. Erottuva look sopii räppärin tyyliin, ja laukku puolestaan korostaa juhlavuutta.

Arvosana: 8

Sini Sabotage

Lue myös: Huh! Sini Sabotage kietoutui kokovartalolateksiin - katso kuuma kuva

Takki vaihtoon

Niko Saariselle iski asukriisi, joten hän nappasi ylleen Batman-kuvioisen takin. Vekkulin Opposuits-merkkisen takin kuosi sopii Nikon persoonaan mutta kävisi paremmin naamiaisiin kuin gaalailtaan. Hattu antaa ripauksen arvokkuutta. Housut ja kengät ovat rennot ja silti edustavat.

Arvosana: 7-

Niko Saarinen

Lue myös: Jestas! Niko Saarinen ja Jenna Mäkikyrö ennennäkemättömissä kuvissa - "Oman elämänsä Adriana Lima"

Klassinen nappisuoritus

Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti luotti Yves Saint Laurent -luksusmerkin iltapukuun. Korvakorut ovat samalta brändiltä. Klassisen kaunis muotinäyte on halkioineen leukoja loksauttanut nappisuoritus. Värikkäät kynnet ovat hauska yksityiskohta. Martina paljasti Seiskalle, ettei koskaan käytä gaaloissa samaa asua kahdesti.

Arvosana: 10-

Martina Aitolehti

Lue myös: Martina Aitolehti loksautti leuat luksusluomuksessaan - tätä et tiennyt tähden gaalatyyleistä!

Yksinkertaisesti siistiä

Laulaja Benjamin Peltonen ilmestyi kameroiden eteen huippukomeassa puvussa, jonka on hankkinut Turo-vaateliikkeestä. Korut hän lainasi ystävältään. Tyylikäs artisti noudattaa pukukoodia huolella, ja toisessa korvassa roikkuva helmikoru näyttää coolilta. Yksinkertaisuudesta huolimatta yleisilme on siisti ja näyttävä.

Arvosana: 9+

Benjamin Peltonen

Lue myös: Hottishälytys! Laulaja Benjamin Peltonen pullistelee paljastavassa otoksessa - "Ekaa kertaa ikinä - täysin estoitta"

Tee-se-itse-keijukainen!

Sisällöntuottaja Nelli Orell loihti hurmaavan keijukaistyylin. Hiuksiaan koristavat perhoset somevaikuttaja oli ostanut askarteluliikkeestä ja värjännyt ne Zazabellan mekkoon sopiviksi. Äiti Nina puolestaan teki kampauksen. Vaaleanvihreä mekko ei sovi pukukoodiin, mutta on taianomainen. Itse tekemisestä pluspisteet kotiin.

Arvosana: 8½

Nelli Orell
Tilaa Seiskan uutiskirje! »