fbq
Kotimaa
25.05.2022 19:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Sini Sabotage
Huh! Sini Sabotage kietoutui kokovartalolateksiin - katso kuuma kuva
Kotimaa
25.05.2022 19:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Räppäri Sini Sabotage, 36, räväyttää omaperäisen tyylikkäillä asuvalinnoillaan, ja taitava artisti on myös innostunut tuunaamaan sekä ompelemaan itse upeita vaateluomuksia.

Vastikään Olen julkkis... Päästäkää minut pois! -ohjelmassa viidakon keskellä nähty Sini julkaisi tänään (25.5.) Instagram-sivullaan kuvia seksikkäästä lateksiasusta, joka verhoilee kaunottaren sormia ja varpaita myöten. Kokonaisuuteen Sini on yhdistänyt matrixmaiset aurinkolasit, ja hiuksensa hän on vetänyt kireälle nutturalle.

Lue myös: Ohhoh! Sini Sabotage poseeraa häviävän pienissä minibikineissä pöydällä - näin rohkeissa kuvissa et ole räppärikaunotarta ikinä nähnyt!

Julkaisun perusteella Sini suuntasi tulikuumassa asussaan vastikään avautuneeseen, japanilaista ruokaa tarjoavaan Sanchome-ravintolaan, joka sijaitsee luksushotelli Kämpin pohjakerroksessa Helsingissä. Ravintolan omistaa huippukokki Tomi Björck.

Mereneläviä ja drinksuja Sini nautti Salatuista elämistäkin tutun näyttelijän, Pinja Kanonin kanssa.

Lue myös: Räppäri Sini Sabotage lähti viidakkoon ja selätti fobiansa: "Mietin, tulenko hulluksi" - paljastaa yllätyksen kuvauksista

Sini teki superhienon asun itse, ja kertoo julkaisemallaan videolla käyttäneensä samoja kaavoja ahkerasti yli vuoden. Batman-elokuvien Kissanainen inspiroi räppäriä ompelemaan lateksiluomuksen.

Lue myös: Rawr, mikä kissa pääsi häkistään! Sini Sabotage piehtaroi kuin petoeläin ikkunalaudalla – ihonmyötäinen asu todella herätti huomion!

Sinin taidonnäyte on ihastuttanut seuraajat. Esimerkiksi Ram pam pam -UMK-hittibiisistä tuttu laulaja Bess on kommentoinut videota liekki- ja sydänemojeilla.

- Kaikki työt mitä alotat, niistä tulee ihan mahtavia, eräs lumoutunut kommentoija kehuu.

Käsitöistä innostunut ja niissä selvästi taitava Sini on aiemmin tuunaillut farkkuja ja nahkarotsia, sekä esimerkiksi loihtinut sohvanpäällisestä itselleen takin.

Lue myös: Kevätkaappi kuosiin! Sini Sabotagen DIY-farkkuvideo kerää suitsutusta

Tilaa Seiskan uutiskirje! »