fbq
Kotimaa
21.05.2022 12:33
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Benjamin Peltonen
Hottishälytys! Laulaja Benjamin Peltonen pullistelee paljastavassa otoksessa - "Ekaa kertaa ikinä - täysin estoitta"
Kotimaa
21.05.2022 12:33
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Laulaja Benjamin Peltonen, 25, poseeraa upeana uudessa Instagram-kuvassaan. Poppari päivitti tililleen kuvan, jossa pullistelee paljastavassa verkkopaidassa.

Benjaminilla on kaulassaan häikäisevän tyylikäs kultakoru, ja hänen hiuksensa on muotoiltu elegantisti. Laulaja luo tuiman ilmeen kohti kameraa.

Tähden kuvapäivityksellä on suuri merkitys hänelle itselleen. Se nimittäin edustaa uudenlaista ajanjaksoa popparin elämässä, tuoreen musiikin muodossa.

Hän tuli viime kesänä kaapista ulos, jonka seurauksena hänen tyylinsä ja musiikkinsa ovat kokeneet muutoksen. Eilen ilmestynyt singe N-Y-T on tärkeä Benjaminille.

Lue myös: Benjamin Peltonen rivona podcastissa - fantasioi seksistä perheenisän kanssa: "Peppureiän syöminen on maailman kuuminta”

”Täysin estoitta”

Benjamin toteaa julkaisun kuvatekstissä, että on uutuuskappaleessaan vihdoin vapaasti oma itsensä.

- Mulle tää julkasu on enemmän ku pelkkä biisi. Mulle tää on vapautta olla, elää ja hengittää just sitä kuka mä oon. Ekaa kertaa ikinä - täysin estoitta, hän hehkuttaa sydämen saattelemana.

- Toivon, et kaikki tää vapaus kuuluu myös biisissä ja kantautuu teidän korviinne asti. Kiitos kaikesta palautteesta, tästä se lähtee! Ootte best, Benjamin päättää ja viimeistelee tekstin sateenkaariemojilla.

Hän myös kiittää julkaisussa kappaleen tekijöitä.

Benjaminilta ilmestyi vuonna 2020 Someveteraani-albumi. Viime vuonna hän julkaisi Vestan kanssa singlen Kunnes sammutaan. Eilen julkaistu N-Y-T edustaa popparin uunituoretta tuotantoa, ja antaa esimakua tähden tulevasta musiikista.

Mikäli alla oleva päivitys ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Lue myös: Benjamin Peltonen huomasi videoissaan toistuvan yllättävän maneerin: "Oon tosi pahoillani"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »