fbq
Kotimaa
27.05.2022 16:05
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Iida Ketola
Oho! Tästä suomalaisnäyttelijästä Iida Ketola vihjaa nähneensä seksiunta
Kotimaa
27.05.2022 16:05
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Rempseä mediapersoona Iida Ketola ilahduttaa seuraajiaan lähes päivittäin hauskoilla kertomuksillaan ja viihdyttävällä somesisällöllään.

Tänään (27.5.) Iidalla on kuitenkin vakavampaa asiaa. Hän on jakanut Instagram-sivunsa vuorokauden näkyvissä tarinoissa eräältä seuraajaltaan saamansa viestin. 

- Tulit mun unikuviin, viestissä lukee.

Lue myös: Maalla viihtyvän Iida Ketolan eläinkatras kasvaa uusilla tulokkailla: ”He tulevat allergiaperheestä”

Tatuoitu kaunotar kertoo, että saa keskimäärin kolme tai neljä kertaa viikossa vastaavia viestejä vihjailevien emojien kanssa. Hän ei tee viestien tuomalla tiedolla mitään.

- Itekki nään seksiunia aika usein ja ihan todella randomtyypeistä ja se on ihan ookoo, häirinnäksi se menee siinä kohtaa jos pyytämättä alan kertomaan näistä unista sille viattomalle ihmisparalle et huh huh miten hyvin osaat sitä lantiota vemputtaa, mun unissa, Iida muistuttaa kirjoittamassaan tekstissä.

Lue myös: Iida Ketolalta hulvaton someavautuminen – maailmanluokan urheilutähti lähestyi naista: ”Se haluaa.."

Hänen mielestään unista kertominen on omituinen konsepti.

- En usko että ketään kiinnostaa kenenkään muun kuin omat unet, ellei niissä unissa oo tapahtunu jotain sellasta, joka vaikka vielä herätessäkin aiheuttaa ahdistusta, hän pohtii.

Iida huomauttaa kuitenkin, että silloinkin tukea kannattaa hakea ennemmin läheisiltä.

Seksiunta suomalaisesta näyttelijästä

Iida paljastaa kuitenkin, että seksiunet voivat hänen mielestään olla mullistavia. Häntäkin on jäänyt kaihertamaan vuosikymmenen takainen kuuma uni.

- Oon about 10 vuotta sitten nähnyt siis aivan tajuttoman mahtavaa seksiunta eräästä nimeltä mainitsemattomasta näyttelijästä JA JOKA KERTA KUN NÄÄN HÄNET JOSSAIN mietin et miten voi niin aidolta kokemukselta uni tuntua, hän hehkuttaa.

Iida on kirjoittanut tekstin miehen kasvokuvan päälle peittäen suurimman osan tämän piirteistä. Kuvasta kuitenkin tunnistaa Jussi-pystejäkin pokanneen Tommi Korpelan, jonka Wikipedia-artikkelista valokuva on lainattu.

Lue myös: Iida Ketola avautuu huonosta tavastaan: "Menin jotenkin stressitiloihin"

Iida kertoo kokeneensa elokuvallisen kohtaamisen näyttelijämiehen kanssa.

- Kerran luulin et se oli enneuni koska hän käveli mun ohi ja mun kohdalla hänen taskusta tippu jotain ja olin sillee "anteeksi herra, taisitte tipauttaa jotain katukiveen" ja hän oli et "aa, joo, kiitti, nää on mun allergialääkkeet", kaunotar naurattaa.

- No ei varsinaisesti sit tapahtunu muuta ku et jatkettiin omiin suuntiimme, MUT OLIHAN SIINÄ SELLANEN PIENI MAHDOLLISUUS IHAN KAIKKEEN.

Lue myös: Iida Ketola juhli Erika Vikmanin keikalla – sormensa rikkonut julkkiskaunotar julkaisi päättömän kuvan

Muun muassa radiosta ja tosi-tv:stä tuttu Iida jätti kaupunkielämän taakseen keväällä 2021. Hän osti 1800-lukulaisen hirsitalon, ja viihtyy maaseudulla esimerkiksi lampaiden, kanojen ja pupujen kanssa.

Lue myös: Iida Ketola pohtii avoimesti vauvahaaveita: "Lapsiperhearki vaikuttaa helvetiltä maan päällä"

Tommi Korpela
Tommi Korpela on voittanut parhaan miespääosan Jussin esimerkiksi Miehen työ -elokuvasta.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »