fbq
Kotimaa
23.06.2022 17:38
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Susanna Laine
Oho! Susanna Laine yllättää - näin keinuvat Petri Nygårdin rakkaan lanteet!
Kotimaa
23.06.2022 17:38
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Suosikkijuontaja Susanna Laine, 40, on aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä, ja jakaakin kuulumisiaan avoimesti Instagramissa.

Vaalea kaunotar yllätti kuitenkin seuraajansa tänään (22.6.) mainostaessaan profiilissaan nuorten suosimaan Tiktok-videopalveluun luomaansa tiliä. Hän julkaisi profiilissaan kuvauksista napatun videopätkän, jossa istuu kuvausryhmän kanssa moottoriveneessä.

- Suorinta reittiä kuvaukset Vaasassa, Susanna on kirjoittanut videoon, jonka päällä soi Samuel Jackin kappale Feels Like Summer.

Lue myös: Susanna Laine avautuu kirjassa sydäntä särkevästä päätöksestään: "Miten olin tällaiseen jamaan itseni päästänyt"

- Mähän oon myös nykyään Tiktokissa! Tuu seuraamaan! Susanna kirjoittaa julkaisun alle.

- Ihanaa juhannusta kaikille! hän vielä toivottaa.

Tarkemmalla tutkiskelulla selviää, että Susanna on tehnyt ensimmäisen videonsa palveluun jo vuoden 2021 helmikuussa. Seuraajamäärät ovat kuitenkin varsin vaatimattomat Instagramiin verrattuna. Tiktokissa juontajan puuhia seuraa reilu 3000 ihmistä, kun Instagramissa heitä on liki 80 tuhatta.

Lue myös: Huonoja parisuhteita kokenut Susanna Laine avautuu uutuuskirjassa raastavasta yksinäisyydestä - itkien töistä kotiin: "Kukaan ei odota minua"

Ihka ensimmäisessä pätkässään Susanna tanssii jonkinlaisissa suojavarusteissa. Video on leikattu erikoisesti toistamaan itsensä niin, että kuvakoko muuttuu puolessa välissä.

- Raahen rytmi! Susanna on kirjoittanut videon kuvaukseen vapaasti suomennettuna.

Lue myös: Suomalaistähdet keskellä kiekkohuumaa! Susanna Laine pukeutui Suomi-pupuksi, Juha Perälän kisakatsomo täyttyi mirreistä...

Susanna on innostunut tanssimaan enemmänkin. Viime vuoden kesällä julkaistussa videossa hän tanssahtelee Salkkarit-tyttärensä Lenita Suden kanssa. Susanna näytteli saippuasarja Salatuissa elämissä Marika Honkasta, ja Lenita hänen tytärtään Danielaa.

Lue myös: Petri Nygård paljastaa vihdoin kasvonsa - tältä hän näyttää ilman aurinkolaseja!

Susanna seuraa Tiktokissa reilua sataa ihmistä, joiden joukosta löytyy myös räppärirakas Petri Nygård. Maaliskuussa Tiktok-tilin luonut Petri puolestaan seuraa vain seitsemää käyttäjää, eikä Susanna lukeudu heihin.

@seoikeepetriii

HYI NY…, EI MITÄÄ HIPSTERI-IPAA,,!,!!?!

♬ Tuhansien Lärvien Maa - Petri Nygård
Tilaa Seiskan uutiskirje! »