fbq
Kotimaa
06.06.2022 11:22
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Helmi-Leena Nummela
Oho! Roope Salmisesta eronnut Helmi-Leena Nummela julkaisi kuvia romanttisista tunnelmista - kuka on mystinen matkaseuralainen?
Kotimaa
06.06.2022 11:22
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Näyttelijä Helmi-Leena Nummela, 35, ilmoitti huhtikuun loppupuolella eroavansa näyttelijäpoikaystävästään Roope Salmisesta, 32. Pariskunta ehti seurustella muutaman vuoden ajan. He julkistivat suhteensa vuonna 2019.

Lue myös: Shokkiero! Helmi-Leena Nummela ja Roope Salminen: "Parisuhteemme on päättynyt"

Vain hieman yli kuukauden ajan sinkkuna ollut Helmi-Leena julkaisi viikonloppuna kesäisiä kuvia romanttisesta Venetsiasta Instagram-tilillään.

Rakkauden kaupungiksi kutsussa Venetsiassa Helmi-Leena on päässyt muun muassa siemailemaan viiniä gondolin kyydissä. Kauniissa kesämekossa poseeraava vaaleaverikkö hymyilee kuvissa silminnähden onnellisena.

- Saatoin olla kuningatar, näyttelijätär sanailee kuvasarjan yhteydessä.

 

Helmi-Leena ei ole paljastanut seuraajilleen, kenen kanssa hän on matkustanut aurinkoiseen Italiaan. Tarkkaavaisimmat fanit ovat kuitenkin panneet merkille, että tietyissä valokuvissa näyttäytyy aina lasillinen myös toiselle seuralaiselle.

Sunnuntaina Helmi-Leena julkaisi tunnelmallisia matkakuvia myös Instagramin videotarinassa. Kuvassa kaunotar poseeraa ravintolapöydän ääressä. Tuntemattomaksi jääneellä valokuvan ottajalla on edessään tyylikäs ruoka-annos.

Lue myös: Vau! Helmi-Leena Nummela seikkaili häikäisevän hurmaavana Venetsiassa - ”Olet kuningatar”

Toisen julkaisemansa kuvasarjan yhteydessä Helmi-Leena paljastaa olevansa jo matkalla takaisin koti-Suomeen. Matka on kuvatekstin perusteella ollut erityisen onnistunut.

Sydän ja maha täynnä. Nyt Suomeen pötköttelemään. Luulen, että tästä kesästä tulee bomba, Helmi-Leena ilmoittaa.