fbq
Kotimaa
09.07.2022 08:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Ina Mikkola
Oho! Ina Mikkola haluaa paljastaa suuren urahaaveensa - elokuvat kutsuvat: "En tiedä onko maailma valmis!"
Kotimaa
09.07.2022 08:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Julkkistoimittaja ja mediapersoona Ina Mikkola jakoi eilen (7.7.) sosiaalisessa mediassa suuren unelmansa.

Inspiroitunut Ina jutusteli Instagram-tarinoissaan saaneensa melkoisen ideapuuskan.

- Minunhan yksi isoista haaveista pikkutytöstä saakka on ollut saada käsikirjoittaa ja ohjata action-elokuva, toimittaja yllättää.

- Voin kertoa, että tähän ikään saakka piti odottaa, että se kuningasidea tuli.

- Minulla on ollut siis vaikka mitä ideoita, ja niitä on tuolla jemmassa vaikka kuinka, mutta tämä idea on nyt siis sellainen, että minä vaan haluaisin kuvata tämän nyt, hän sanoo napsauttaen sormiaan.

Lue myös: Wow, mikä kaunotar! Tässä on Runkkarin käsikirjan kirjoittanut Ina Mikkola luonnollisena: "Kävin pitkästä aikaa saunassa"

 

- Eihän tämä idea ole mitenkään tietenkään valmis vielä, koska olen juuri päässyt siihen ineen, mutta se kehittyy. Se vaan tulee sisältäni! rusettipää iloitsee.

 

- Tänään minulle tuli esimerkiksi sellainen kela yhdesta kohtauksesta, jonka vaan näen sitä lavastusta ja joka ikistä kuvaa myöten silmissäni.

Lue myös: Ina Mikkola tilittää terveydestään leikkauksen jälkeen: juoksukielto kumottu, korkkareista yllättävä apu

Ina myöntää halunneensa kertoa unelmansa sosiaalisessa mediassa, koska hän tuntee sydämessään, että hänen täytyy toteuttaa kyseinen haave.

 

- En vaan tiedä onko maailma valmis tälle elokuvalle. Tämä on sellainen action-leffa, mitä ei ole ikinä nähty. Kerron teille: next level, hän paljastaa.

 

- Action on vaan helposti todella kallis genre. Ja meitsin ideat on niin kunnianhimoisia, hän on kirjoittanut videon päälle.

Lue myös: Ina Mikkola avautuu elämänsä nöyryyttävimmästä hetkestä: "En pystynyt enää pidättämään itkua"

- Olen onneksi saanut saavuttaa tosi paljon unelmia elämässäni, mutta jos tämä minun pääunelmani ei toteudu, niin en kestä. Minun on vain saatava tämä toimimaan! hän huudahtaa.

 

On totta, että Ina on saavuttanut uransa aikana paljon. Hän on esimerkiksi kirjoittanut useita kirjoja sekä voittanut arvostetun Kultaisen Venlan Ina <3 Porno -ohjelmasta. Ina luotsaa kohuttua Runkkarin ystäväkirja -podcastia ja on aiemmin toiminut radiojuontajana. Rusettipää on lisäksi nähty esimerkiksi Masked Singer Suomi -ohjelmassa Tikrun hahmoksi naamioituneena. Elokuva olisi uusi virstanpylväs mittavaan mediarepertuaariin.

Lue myös: Viikon Kääk!-juorut: Seksijuontaja Ina Mikkola signeerasi Seiskoja!