fbq
Kotimaa
24.08.2022 09:02
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: MTV, Instagram
Minttu Huippumalli haussa
Oho, Huippumalli haussa -kilpailija julkaisee ronskia K18-materiaalia Onlyfansissa - Minttu, 22, on myös ulosoton asiakas
Kotimaa
24.08.2022 09:02
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: MTV, Instagram

Seiskan tietojen mukaan Huippumalli haussa -osallistuja Minttu Korvelalla, 22, on Onlyfans-tili. Tilillä ei mainita hänen oikeaa nimeään, vaan hänestä käytetään kutsumanimeä "Mint". 

Onlyfans-sivustolla käyttäjät voivat myydä sisältöä kuukausi- tai kappalehintaan. Useimmiten tilien sisältö on sävyltään eroottista.

Seiskan selvityksen mukaan Mintun sivulta löytyy poikkeuksellisen rohkeaa sisältöä. Eräällä videolla hän masturboi rinnat ja alapää paljaana.

– Pieni tiiseri siitä, mitä yksityisviesteissäsi, hän mainitsee videon yhteydessä vapaasti suomennettuna.

Toisella videolla hän hieroo rintojaan yläosattomissa.

Lue myös: Unelmahäät-parin raju rötöstausta paljastui: Aki ajoi 3,3 promillen kännissä ladon seinään - Eijariinalla järkyttävät ulosottovelat

Pääosin Minttu poseeraa kuvissaan rinnat paljaana. Hän on myös julkaissut kuvamateriaalia, jossa hän pyllistelee kameralle pelkät stringit päällä.

Maksullisen tilin sisällöstä tosi-tv-tähti veloittaa 11,99 dollarin eli 12,08 euron kuukausimaksua.

– 22-vuotias blondi. Ilmainen chatti ja olen online-tilassa joka päivä. Tilaa ja opi tuntemaan minut paremmin, kuvauksessa mainitaan vapaasti suomennettuna.

Lue myös: Rattikäryjä ja ulosottoja! Uusien Diili-kilpailijoiden rötöstaustat: Svante Spiikillä viisi rikostuomiota

Velkaa ulosotossa

Seiskan jatkoselvityksessä paljastui myös Mintun olevan ulosoton asiakas.

Tiistaina 23.8. toimitetun ulosottorekisterin mukaan Mintulla on velkaa yhteensä yli 1 300 euron edestä.

Omiaan Mintulta hakevat esimerkiksi Kansaneläkelaitos, perintätoimistot, suomalainen kauppapankki sekä terveys- ja sosiaalipalveluita tarjoava yritys.

Lue myös: Rikostausta paljastui! EOTB-Artulla on tilillään peräti kolme rattijuopumusta - niskassa myös reippaat ulosottovelat

Ulosottorekisterin vanhin merkintä on vuoden 2021 marraskuuta, ja tuorein on tämän vuoden toukokuulta.

Huippumalli haussa

Minttu kilpailee alkavalla Huippumalli haussa -kaudella.

– Olen päättäväinen haaveilija pohjoisesta! Intohimoni on muoti ja tatuoinnit, joita teen vapaa-ajalla, sekä "lapseni" – eli kolme koiraa, joiden kanssa vietän suurimman osan ajastani. Missioni on edetä omalla urallani, ja haluan myös vaikuttaa ja puhua itselleni tärkeistä asioista sekä elää elämää juuri niin kuin haluan – ja ottaa kaikki siitä irti! Minttu kuvailee itseään sarjan tiedotteessa.

Kausi alkaa MTV Katsomossa 12.9. Lisäksi sarja näytetään MTV3-kanavalla torstaisin 15.9. alkaen klo 20.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »