fbq
Kotimaa
30.11.2022 20:00
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto, Pia Kanninen
mikko rautiainen
Nenähuilisti-Mikon matka tyssäsi Espanjan Talentissa - näin hän lahjoi tuomaristoa
Kotimaa
30.11.2022 20:00
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto, Pia Kanninen

Eilen tiistaina (29.11.) kisattiin Espanjan Madrissa Got Talent Espana -kykykilpailu, missä mukana oli myös Talent Suomi -ohjelmassa kohua herättänyt nenänokkahuilisti Mikko Rautiainen.

Miljonääri-Henkka 1 | Henry Aflecht paljastaa shokkitaustansa: Osoitin aseella kaveria päähän:

Lue myös: Rikostausta romutti urahaaveet! Nenähuilisti Mikko Rautiainen kommentoi Talent-lähtöään Seiskalle: ”Vetäydyin kisasta, koska…”

Vaikka Mikon esitys sai raivokkaat aplodit ja mies oli ovelasti sisällyttänyt esityksensä kappaleisiin mukaan Espanjan vuoden 2015 euroviisukappaleen Amenecer, ei paikkaa itse finaaliin auennut.

nokkahuilu-mikko
Mikon eristyisosaamista on soittaa nenällä nokkahuilua.

Seiska tavoitti Mikon keskiviikkoiltapäivästä Madridin lentokentältä matkalta Pariisiin.

- Valehtelisin jos sanoisin, ettei harmita. Totta kai harmittaa, mutta mukana oli minua parempia kilpailijoita ja olihan se nyt hienoa päästä ensimmäisenä suomalaisena näinkin pitkälle espanjalaisessa kykyohjelmassa. Kohti uusia seikkailuita, Iloinen Mikko puheli Seiskalle.

Lue myös: Muistatko Talent Suomessa kilpailleen Nokkahuilu-Mikon? Yllättää nyt Espanjan tv:ssä

nokkahuilu-mikko
Mikon matka Espanjan Talentissa ei jatkunut.

Koskettava kirje tuomaristolle

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä suorana Espanjan televisiossa nähty Mikon semifinaaliesitys sai raikuvat aplodit, jonka jälkeen mies jakoi tuomaristolle suomalaisia design-lahjoja ja koskettavan kirjeen.

- Laitoin lahjojen joukkoon kirjeen, missä kiitin ja kerroin kuka olen ja mistä lähtökohdista olen taistellut itseni tänne. Kerroin kirjeessä myös alkoholinhuuruisesta entisestä elämästäni, Mikko paljastaa.

Kuin sattuman kauppaa, Mikon nelivuotisraittiuspäivä osui myös semifinaalipäivään.

- Vaikka fiilis esityksen jälkeen oli jännittynyt niin tuomariston ja yleisön aplodit saivat myös minut liikuttumaan vaikken jatkoon päässytkään. Mutta olihan tämä kuitenkin kaikinpuolin hieno kokemus ja matka, Mikko liikuttuu.

Lue myös: Mitä ihmettä? Nokkahuilu-Mikko haki valtion strategiajohtajan paikkaa – palkkatoive miljoonaluokkaa!