fbq
TVMuistatko Talent Suomessa kilpailleen Nokkahuilu-Mikon? Yllättää nyt Espanjan tv:ssä
Muistatko Talent Suomessa kilpailleen Nokkahuilu-Mikon? Yllättää nyt Espanjan tv:ssä

MTV3:n Talent Suomi -ohjelmassa nokkahuilua nenällään soittanut Mikko Rautiainen on mukana Espanjan Talent-ohjelmassa.

Seiska tavoitti Mikon kommentoimaan mittelöä.

– Pitää paikkaansa. Olen mukana ohjelmassa ja on ihan mieletöntä, että Espanjasta ottivat yhteyttä ja pyysivät mukaan, Mikko varmistaa Seiskalle.

Lue myös: Talent-ohjelmasta rikoskohun jälkeen vetäytynyt nenähuilisti Mikko Rautiainen: Yritin itsemurhaa

Suoraan semifinaaleihin

Ennen Mikkoa Espanjan Talentissa ei ole tiettävästi nähty suomalaisia.

Mikko esittää nokkahuilullaan Céline Dionin My heart will go on- ja Eviva España -kappaleet vakuuttaen tuomarit neljällä kyllä äänellä.

– Etenkin tuo Eviva España osoittautui oikeaksi valinnaksi, ja tuomarit antoivat minulle neljä ääntä, joten pääsen suoraan semifinaaleihin, Mikko paljastaa.

Lue myös: Nenähuilumiehen värikäs historia kansien väliin? Talent-ohjelman rankan rikostaustan takia jättänyt Mikko Rautiainen: Kustantaja haussa!
 

Unelma Amerikasta

Espanjan Talentin semifinaalijaksoja kuvataan marraskuussa. 

– Jos pääsen jatkoon, finaalilähetys on ennen joulua. Myös muiden maiden Talent-ohjelmista on oltu yhteydessä ja alustavia keskusteluita on käyty, Mikko paljastaa.

– En ole myöskään haudannut unelmaani Amerikan Talentista. mutta sinne vaaditaan viisumi. Vanhojen hölmöilyjeni takia sen kanssa voi olla ongelmia.

Espanjan Talentin ensimmäinen jakso nähtiin maanantaina (5.9) Telecinco-kanavalla.

Lue lisää: Vuosien päihdekierre! Kohuttu nenähuilisti Mikko Rautiainen avaa synkkää taustaansa: ”Pää piti saada sekaisin”

Kohu Suomessa

Mikko osallistui Suomen Talent-ohjelmaan vuonna 2021. Hän hurmasi taidoillaan suomalaiset, mutta samalla selvisi, että miehen taustalta löytyy rikostuomioita.

Mikko kertoi olleensa ammattirikollinen yli kymmenen vuotta.

Nokkahuilumiehen rikosrekisteristä löytyy lähes 200 rikosnimikettä, ja hän on tehtailut yli 200 000 euron taloudelliset vahingot uhreilleen.

Lue lisää: Rikoskierre vei vankilaan! Talent-ohjelmassa kohauttanut nenähuilisti Mikko Rautiainen: Olin yli 10 vuotta ammattirikollinen

Lisäksi Mikko on vaihtanut nimensä ja ollut myös naimisissa, tosin vain pari kuukautta. Rikoskierre vei lopulta vankilaan lähes kolmeksi vuodeksi.

– En olisi näin vahva ja elämänkokemusten pankki, ellen olisi tehnyt mitä olen tehnyt. Missään nimessä en silti ole näistä asioista ylpeä, Mikko kertoi Seiskalle vuonna 2021.

– Yritin vain selviytyä päivästä toiseen, enkä ajatellut tekemiäni asioita tai aiheuttamaani vahinkoa. Totta kai kadun tekojani.

06.09.2022 01:00 | Teksti: Olli Suominen | Kuvat: MTV3 ja Allerin arkisto

Seuraa meitä somessa