fbq
Kotimaa
24.09.2022 19:00
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Jaana Isosaari, Atte Kajova
Danny ja Anja
Näin Danny kommentoi Anja Aavikon poismenoa - eivät ehtineet korjata välejään: "Hän oli hyvin.."
Kotimaa
24.09.2022 19:00
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Jaana Isosaari, Atte Kajova

Seiska uutisoi aiemmin tänään (24.9.) siitä, että vuoden 1977 Miss Suomen Armi Aavikon (1958-2002) äiti Anja on menehtynyt.

Lue myös: Armi Aavikon Anja-äiti on kuollut – toive tyttären viereen pääsystä toteutettiin: Kuvat haudalta

Anjan hautapaikka on tyttärensä vieressä Helsingin Malmin hautausmaalla. Seiska tavoitti iskelmälegenda Dannyn (oik. Ilkka Lipsanen) kommentoimaan suru-uutista. Dannylla ja Armilla oli vuosikausia kestänyt salasuhde.

- Otan osaa, Danny toteaa alkuun.

- Hän (Anja) sai elää varsin pitkän elämän. Hän oli hyvin perhekeskeinen, ja hän halusi olla lähellä tyttäriään. Samalla hautausmaalla on Armin hauta ja Armin sisaren hauta, Danny kertoo.

Anja Aavikko
Dannyn mukaan Anja sai elää pitkän elämän.

Anja arvosteli Dannya kovin sanoin Seiskassa kesällä 2021, kun Danny oli kertonut julkisuudessa asioita tämän ja Armin suhteesta. Dannyn mukaan hän ja Anja eivät ehtineet keskustella asioista ennen Anjan poismenoa.

- Emme koskaan keskustelleet siitä. Meillä oli erittäin hyvät välit Anja Aavikon kanssa. Se oli yllättävää, kun Armista tehtiin musikaali, että hän reagoi voimakkaasti. Emme keskustelleet sen jälkeen, Danny lausuu lopuksi.

Lue myös: Muistatko? Armi Aavikon edesmennyt Anja-äiti tylytti Dannya Seiskan haastattelussa: ”Kuinka hän kehtaa edes esittää asian näin?”

Tänään 80-vuotissyntymäpäiväänsä viettävä Danny muistelee Armia eilen (24.9.) ilmestyneessä elämäkerrassaan (kirjoittanut Antti Heikkinen) Danny - koko show (WSOY).

- Kun aloin esiintyä Armin kanssa, mä päätin että en rakastu häneen. Meni vuosi, ennen kuin annoin periksi. Tai en pystynyt enää vastustamaan hänen charmiaan, kauneuttaan ja persoonaansa. Joku muu olisi voinut pystyä. Mä en pystynyt, Danny kuvailee rakkauttaan kirjassa.

Lue myös: Danny muistelee elämäkerrassaan rakastumistaan Armi Aavikkoon: "Meni vuosi, ennen kuin annoin periksi"

Danny ja Armi
Danny ja Armi vuonna 1993.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »