fbq
Kotimaa
26.07.2022 22:00
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto
Hunksit
Muistatko vielä nämä kuvat Hunkseista? Tulivat yllättäen ajankohtaisiksi
Kotimaa
26.07.2022 22:00
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto

Scandinavian Hunks -showryhmä ilmoitti aiemmin lopettavansa toimintansa tänä vuonna 20 vuoden tiheätahtisen esiintymisen jälkeen. Supersuosiota nauttinut tanssiryhmä päättää uransa rysäyksellä, ensin isolla kansainvälisellä kiertueella, ja joulukuussa mahtavalla Helsingin Kulttuuritalon esityksellä.

Hunksien taipaleesta kertovaa, Jupe Tuomolan juontamaa haastattelusarjaa on saatu seurata koko kevään Inez -kanavalla ja nyt tulossa on Scandinavian Hunks: Let’s Go Vegas -videosarja Seiskan sivustolle.

Reissuun lähtevät Hunkseista Petri ”Mauno” Ahonen, Esko Eerikäinen, Samuli Järvinen ja Antti Lehto. Vegasissa on tarkoitus juhlia, suunnitella syksyn rundia ja muistella menneitä.

Lue myös: Hunksit taas yhdessä! Tältä he näyttävät nyt - mukana yllätysjäsen

- One Night Only -kiertueen viimeiset ideat saadaan varmasti reissussa kirkastettua ja tarkoitus on myös katsoa erilaisia esityksiä, vaateideoita ja sen sellaista. Vegas on isojen poikien huvipuisto. I like it, Mauno virnistää, ja lisää.

- Vegashan on viihdemekka ja suuri motivaattori myös Hunksien matkan varrella.

las vegas
Tällaisissa tunnelmissa Hunksit suuntasivat Vegasiin 2000-luvun alussa.

Lue myös: Seksisymbolien shokki-ilmoitus: Scandinavian Hunks lopettaa 20 vuoden jälkeen: "Nyt on tullut aika jättää hyvästit"

Seiskan lukijat pääsevät osaksi Hunksien matkaa suoraan Seiskan omassa nettisarjassa Scandinavian Hunks: Let’s Go Vegas, josta ei tule vauhtia ja vaarallisia tilanteita puuttumaan. 

- Seiskahan vei meidät Vegasiin ihan ensimmäistä kertaa, joten tämä nettisarja on tavallaan ympyrän sulkeutuminen. Varmasti hyvää materiaalia useampaan jaksoon tulossa. Ekalla kerralla kaikki oli vielä uutta ja jännääkin, mutta nyt tässä ollaan marinoiduttu viihdebisneksessä jo sen verran pitkään, että ehkä tässä uskaltaa rentoutua muistelemaan mitä kaikkea hauskaa ollaan yhdessä tehty, Mauno miettii.

Jutun kuvituskuvat ovat juuri tuolta ensimmäiseltä Las Vegas -reissulta.

Hunksit
Hunksit Las Vegasissa vuonna 2003.

Lue myös: Päivän piristyskuvat! Entinen Hunks-tanssija Esko Eerikäinen pilailee Instagramissa kalliin käsilaukun kanssa – herätti esiin erään tasa-arvokysymyksen

Myös Esko Eerikäinen on innoissaan reissuun lähdöstä.

- Mahtava päästä ystävien kanssa reissuun ja hankkia sekä paljon uusia muistoja että inspiraatiota syksyn rundille. Vegashan ei koskaan nuku ja siellä on maailman parhaat showt nähtävillä koko ajan. 

- Ekalla kerralla Vegasissa me oltiin nuoria poikia, nyt aikuisia miehiä, jotka tietävät ketä he ovat. Mutta kyllä siellä silti pitää vähän bilettääkin, Esko hymyilee.

Hunksit 2022
Hunksit keväällä 2022.

Viimeisimmän tiedon mukaan esiintyjät ovat päässeet Las Vegasiin. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »