fbq
Kotimaa
18.08.2022 09:42
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto
Sara ja Sofia tb
Muistatko? Sara Sieppi ja Sofia Belórf puolialasti riettaalla musiikkivideolla - sivelivät toisiaan kultamaalilla
Kotimaa
18.08.2022 09:42
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto

Seiska uutisoi viime viikolla siitä, että Janni Hussi esiintyi yli kymmenen vuotta sitten suomalaisen rap-kappaleen musiikkivideolla.

Lue myös: Oletko huomannut? Parikymppinen Janni Hussi esiintyi legendaarisella räppivideolla – hinkkaa itseään Stigiä vasten

Janni ei ole lainkaan ainoa julkkisnainen, joka on esiintynyt musiikkivideoilla. Vuonna 2013 jo tuolloin julkisuudessa esillä olleet Miss Suomi 2011 Sara Sieppi ja Miss Helsinki 2010 Sofia Belórf (tuolloin Ruusila-Nousiainen) esiintyivät nimittäin Kristal Blingström -taiteilijanimeä käyttäneen laulajan musiikkivideolla. Kultaa-kappaleella vierailevat myös suomiräppärit Stig ja Majuri.

Lue myös: Kun Stefu raivosi, Sofia Belórf lähti viinaristeilylle - "Lyhyt ja ytimekäs"

Kyseiseltä videolta ei puutu bling bling -teemaa. Sen mukaisesti myös Sara ja Sofia sivelevät videolla toistensa vartaloihin kultamaalia. Vähäpukeisella kaksikolla on päällään seteleitä, joiden aitoudesta ei tosin ole varmuutta.

Kaksimieliseksikin tulkittavan kappaleen videolla suurinta näkyvyyttä saavat julkisuudesta sittemmin kadonnut Kristal sekä Stig. Videon sensuroimaton versio on hävinnyt Youtubesta.

Lue myös: Upea lomatyyli! Sara Sieppi läksi taas aurinkolomalle - miesystävän sijaan toinen seuralainen matkassa

Sieppi ja Sofia
Kristal (oik. Natalil Lintala) nousi julkisuuteen Saunalahti-puhelinoperaattorin mainoskampanjasta, johon hänet oli palkattu esittämään artistia.
Sieppi ja Sara
Sara ja Sofia edustivat sekä bilettivät aikoinaan paljonkin yhdessä.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »