fbq
Kotimaa
30.01.2022 21:01
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Seiskan arkisto, Adobe Stock
Lauri Ylönen
Muistatko Lauri Ylösen taloprojektit? The Rasmus -yhtyeen keulakuva jätti Suomen ja muutti paratiisisaarille
Kotimaa
30.01.2022 21:01
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Seiskan arkisto, Adobe Stock

Laulaja Lauri Ylösen, 42, luotsaama The Rasmus kisaa Jezebel-kappaleellaan Suomen euroviisuedustajan paikasta Uuden musiikin kilpailussa tänä keväänä.  Havaijin postikorttimaisemat saivat jäädä, sillä Lauri perheineen viettää kisan takia nyt pidemmän ajan Suomessa.

Lauri kihlasi mallikultansa Katriina Mikkolan viime jouluna. Vuodesta 2016 lähtien yhdessä olleella pariskunnalla on 4-vuotias poika ja viime lokakuussa syntynyt tytär. Laurilla on lisäksi teini-ikäinen poika kariutuneesta liitostaan laulaja Paula Vesalan kanssa.

Laurin perhe muutti Havaijin Oahun saarelle syksyllä 2019. Sitä ennen perhe asui Kaliforniassa.

Lue myös: Tällaista on Lauri Ylösen elämä Havaijilla – ”Se voi kuulostaa läpältä, mutta…”

oahu
Lauri perheineen asuu idyllisellä Oahun saarella Havaijilla.

Loihti kohukämppiä

Lauri ei ole koulutettu arkkitehti, mutta hän on silti kiitelty talosuunnittelija. Hän on suunnitellut kodit itsensä lisäksi muun muassa Elastiselle, Duudsonien Jarpille ja Aleksi Valavuorelle. Rakennusprojekteja on seurattu tv-sarjoissa.

Lue myös: Huono onni vainoaa Lauri Ylösen talonrakennuskohteita – kuva Tommi Korpelan ja Kari Hietalahden kovia kokeneesta mökistä!

Vuonna 2015 Lauri ja ex-puolisonsa Paula pistivät Helsingin Karhusaaren-luksuskotinsa lihoiksi peräti 6,5 miljoonalla eurolla. Ennen Havaijille muuttoa Lauri myi 2,2 miljoonalla eurolla hulppean Sipoon-talon, johon hänen oli alun perin tarkoitus jäädä asumaan. Lauri kaupitteli lukaalia 3,9 miljoonalla eurolla, mutta lopullinen myyntihinta jäi huomattavasti pienemmäksi.

Marraskuussa MOT-ohjelma kertoi, että Laurin nimellä markkinoituja taloja on jyrätty maan tasalle Porvoossa ennen kuin ne olivat valmistuneet. Syynä oli rakennusyhtiön konkurssi ja siitä seurannut asunto-osakeyhtiön konkurssi. Laurilla ei kuitenkaan ollut konkurssiasian kanssa mitään tekemistä, sillä hän antoi panoksensa rakennusprojektiin vain suunnittelijana.

karhusaari
Lauri myi Karhusaaren luksuskotinsa 6,5 miljoonalla eurolla vuonna 2015.

Lue myös: Yle: Lauri Ylösen markkinoimat, liki valmiit luksustalot purettiin Porvoossa – taustalla rakennusyhtiön konkurssi

Story of My Life: Lauri Ylönen perhetilanteestaan uutuusohjelmassa: toinen lapsi asuu Suomessa, toinen Yhdysvalloissa – ”Se on raskas tilanne”