fbq
Kotimaa
10.05.2022 20:29
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Discovery Finland, Instagram
Ex on the Beach Suomi iita
Ex on the Beach -kaunottaren vuokrat jäivät maksamatta - näin surullinen on Iitan ulosottorekisteri
Kotimaa
10.05.2022 20:29
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Discovery Finland, Instagram

Iita Anttonen, 23, oli mukana Ex on the Beach Suomen ensimmäisellä kaudella.

Seiskan selvityksen mukaan Iitalla on yhteensä 38 629,61 euroa ulosotossa. Rekisteri on haettu 5. päivä toukokuuta.

Ulosottorekisterin perusteella Eotb-tähti on useaan kertaan häädetty asunnostaan, sillä kaksi eri asuntosijoitusyhtiötä perivät häneltä maksamattomia laskuja.

Iitalle on kertynyt vuokrarästejä jo yli 31 157,95 euron edestä.

Lue myös: Ulosottohelvetti! TIS-Karim jätti maksamatta autokoulun ja parkkisakot - velat paisuvat

Muita velkoja perivät eri perintätoimistot, ja Iita on myös jättänyt maksamatta pari sakkoa. Rekisterin tuorein merkintä on tämän vuoden helmikuulta ja vanhin vuodelta 2020. 

Yksikään laskuista ei ole vireillä, sillä Iita on todettu varattomaksi kaikkien laskujen kohdalla. 

Kohautti EOTB:ssä

Iita nousi julkisuuteen Ex on the Beach Suomi -ohjelmasta. Hän harrasti sarjassa kimppakivaa Henrikin ja Julian kanssa. Iita oli myös usein draaman keskellä ohjelmassa. Hän ystävystyi Julian kanssa, ja kaksikko oli kuin paita ja peppu jopa kuvausten jälkeen. 

Lue myös: Näin EOTB-parin kohtaaminen oikeudessa oikeasti meni - ystävä niiskutti vieressä, pettämissyytöksiä ja epävarma tulevaisuus

Julia ja Iita muuttivat yhteen, mutta ystävyyssuhde tuli yllättäen päätökseen heidän ajauduttuaan rajuun riitaan. Ex-kaverukset kohtasivat lopulta toisensa käräjillä, sillä Julia teki Iitasta rikosilmoituksen. Iitaa syytettiin petoksesta Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa viime vuonna, mutta syyte hylättiin lopulta.

Samassa oikeudenkäynnissä Iitaa syytettiin myös lievästä kavalluksesta. Hänet tuomittiin lopulta viime kesäkuussa 25 päiväsakkoihin, jotka tekivät hänen tuloillaan 150 euroa. Tuomio on lainvoimainen.

Lue myös: Uhkailua, valehtelua, maksamattomia laskuja - Ex on the Beach Suomesta tuttujen Iitan ja Julian välit ovat totaalisen poikki!

Iita on viime aikoina pitänyt matalaa profiilia sometileillään. Hän ilmoitti pitävänsä sometaukoa helmikuussa, kun hänen isoäitinsä kuoli.

Iita on satunnaisesti päivittänyt Snapchat-tarinaansa, ja viimeksi hän julkaisi suutelukuvan tuntemattoman miehen kanssa. 

Arkistovideo: Iita Seiskan haastattelussa

Tilaa Seiskan uutiskirje! »