fbq
Rikos
14.04.2022 19:00
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Timo Korhonen
Ex on the Beach Suomi Annika ja Kasper
Näin EOTB-parin kohtaaminen oikeudessa oikeasti meni - ystävä niiskutti vieressä, pettämissyytöksiä ja epävarma tulevaisuus
Rikos
14.04.2022 19:00
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Timo Korhonen

Ex on the Beach Suomi -ohjelmasta tutut Kasper Konttila, 24, ja Annika Karjalainen, 26, kohtasivat toisensa oikeudessa tänään torstaina (14.4.).

Katso video: EOTB-Kasper Seiskan haastattelussa

Helsingin käräjäoikeudessa käsiteltiin pahoinpitelysyytettä, jonka mukaan Kasper oli pahoinpidellyt Annikaa vuonna 2020.

Jäätävä kohtaaminen

Kasper saapui paikalle kahdeksan minuuttia myöhässä. Tuomari oli jo ehtinyt määrätä uhkasakon astumaan voimaan, kun hän ilmestyi levottomana paikalle. Uhkasakko luonnollisesti peruttiin.

Kasper ja Annika eivät tervehtineet toisiaan. Mies ei katsonut Annikan suuntaan kertaakaan koko käsittelyn aikana. Annika puolestaan silmäili uteliaana miestä salin toiselta puolelta aktiivisesti.

Lue myös: Yllättävä yhteenpaluu! EOTB-Kasper julkaisi superkuuman videon Annikan kanssa: "Rakastan sua äärettömän paljon!"

Ex on the beach suomi Annika ja kasper oikeudessa
Kasper ei katsonut kertaakaan käsittelyn aikana Annikaan päin. Annika yritti saada Kasperiin katsekontaktin.

Kasper: Annika petti minua

Käsittelyn alkupuolella ilmeni, että Annika ja Kasper olivat viettäneet yön helsinkiläisessä hotellissa kesäkuussa 2020. Aamuyhden aikoihin he olivat alkaneet riitelemään. Kasperin mukaan riita johtui siitä, että pari oli vaihtanut puhelimia keskenään. Puhelimesta paljastuivat Kasperin mukaan Annikan esittämät valheet. 

Kasper kertoi Seiskalle Annikan pettäneen häntä.

Lue myös: Syyte: Tosi-tv-tähti pahoinpiteli kultansa - taustalla rajut rikokset

Ex on the beach suomi Kasper
Kasperilla ei ollut omaa oikeudenavustajaa.

Kuristi kultaansa ja löi nyrkillä silmään

Annikan mukaan Kasper oli ollut mustasukkainen tutkiessaan hänen puhelintaan. Tämän seurauksena Kasper oli heittänyt hänet väkivaltaisesti sängylle.

– Kasper heitti minut sängylle ja kuristi minut molemmilla käsillään melkein tajuttomaksi. Yritin huutaa apua, mutta kurkunpääni oli tukossa. Työnsin hänet pois ja siirryin lattialle. Tämän jälkeen hän löi minua nyrkillä silmään. Kasper löi minua tosi kovaa ja isku oli todella kova. Tuntui siltä, että taju lähtee siitä lyönnistä. Nenästä tuli todella paljon verta, Annika sanoi oikeudessa.

Pahoinpitelystä aiheutui runsaasti kipua ja särkyä Annikalle, ja hänen silmäkuoppansa pohjassa todettiin murtuma.

Annika kertoi yrittäneensä peittää mustaa silmäänsä meikillä tuloksetta.

– Mustelma kesti pari kuukautta. Meikkasin tosi vahvasti ja koitin piilotella sitä. Noina aikoina en ottanut kuvia itsestäni, sillä se mustelma näkyi meikinkin läpi.

Lue myös: Yllätyskäänne ennen käräjiä! EOTB-Kasperia syytetään tänään tyttöystävänsä pahoinpitelystä

Annika syytti oikeudessa Kasperia myös aiemmista pahoinpitelyistä.

– Se ei ollut ensimmäinen kerta kun hän on lyönyt minua, Annika täräytti.

Ex on the beach suomi Annika
Annika väitti oikeudenkäynnin aikana Kasperin pahoinpidelleen hänet myös aiemmin.

Ystävätär itki salissa

Käsittelyn aikana salissa alkoi kuulua niiskuttelua. Itsevarmalta vaikuttanut Annika ei herkistynyt kertaakaan käsittelyn aikana, vaan hänen ystävänsä murtui kyyneliin Annikan kertoessa pahoinpitelyn yksityiskohdista. 

Ystävättären kyyneleet valuivat useammankin kerran käsittelyn aikana.

Lue myös: Ex on the Beach Suomen kohupariskunta Annika ja Kasper: Temptation Island Suomi kiinnostaa!

Ex on the beach suomi annika ja ystävä
Annika saapui oikeuteen ystävättärensä kanssa. Hän piteli Annikaa kädestä kiinni heidän siirtyessään saliin.Ystävä liikuttui kyyneliin monta kertaa käsittelyn aikana.

Kasper: "Hakeuduin terapiaan"

Kasperilla ei ollut omaa oikeudenavustajaa. Hän kiisti syytteen ja myönsi ainoastaan lyöneensä Annikaa avokämmenellä kasvoille.

Kasper kertoi hakeutuneensa terapiaan pahoinpitelyn jälkeen. 

– Ei missään nimessä ollut tarkoitus satuttaa Annikaa. Järkytyin siitä tilanteesta itsekin. Kävin terapeutin vastaanotolla noin kymmenen kertaa sen jälkeen. 

Oikeus ei kuitenkaan uskonut Kasperin kertomusta. Annikan kertomus oli käräjäoikeuden mukaan uskottavampi, ja Annikan toimittamat lääkärinlausunnot sekä kuvat kasvonsa vammoista tukivat oikeuden mukaan hänen kertomustaan.

Yhden lääkärilausunnon mukaan Annikan vammat olivat jopa hengenvaarallisia.

Lue myös: TIS-Jami vangittiin - epäillään törkeästä rikoksesta

Kasper todettiin syylliseksi, ja hänet tuomittiin kolmen kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen.

Kasper määrättiin maksamaan Annikalle korvauksia kivusta ja särystä yli 2800 euron edestä. Lisäksi mies joutuu maksamaan Annikan oikeudenavustajan palkkion sekä oikeudenkäynnistä aiheutuneet todistelukustannukset ja 80 euron rikosuhrimaksun. 

Kasper kertoi Seiskalle aikovansa valittaa tuomiostaan hovioikeuteen. Annika ei halunnut kommentoida oikeudenkäyntiä Seiskalle.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Lue myös: Kuristi ja mursi silmäkuopan! Tosi-tv-tähdelle tuomio tyttöystävänsä pahoinpitelystä

Kasper mainitsi Seiskan haastattelussa Annikan muuttaneen pois heidän yhteisestä asunnostaan noin kaksi viikkoa sitten. He asuivat siis yhdessä myös pahoinpitelyn jälkeen.

Kasper ei osannut sanoa, onko heidän suhteensa ohi vai ei.

Ex on the beach suomi Annika
Ex on the beach suomi Kasper