fbq
Kotimaa
26.08.2022 22:31
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Atte Kajova, Instagram, MTV
Tiina ja Samuel
Muistatko Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa hurmanneen Tiinan ja Samuelin? Jo seitsemän yhteistä aviovuotta - näin pariskunnan yhteiselo on sujunut
Kotimaa
26.08.2022 22:31
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Atte Kajova, Instagram, MTV

Ensitreffit alttarilla -ohjelman kolmannella tuotantokaudella pariutuneet Tiina ja Samuel Svahnström ovat pitäneet yhtä jo seitsemän vuoden ajan.

Seiska tapasi Tiina Svahnströmin uuden Greenfit -kuntosalikeskuksen avajaisissa keskiviikkona (24.8.). Elo Samuelin kanssa on sujunut edelleen mallikkaasti.

- Meille kuuluu oikein hyvää! Treenaamme yhdessä, teemme töitä ja lomailemme, aika perus arkea, Tiina kertoo hymyillen.

Lue myös: Muistatko vielä Ensitreffit alttarilla -ohjelman söpöläiset Tiinan ja Samuelin? Näin Samuel kertoo avioelämästään blogissaan!

Tiina ja Samuel ovat löytäneet tämänhetkisen asuinsijansa rivitaloasunnosta, Vantaalta.

- Olemme asuneet Tikkurilassa ihan alusta asti. Samuel tuli sinne ja sille tielle jäi. Olemme asuneet nykyisessä kodissamme nyt kolmisen vuotta.

Tiina kertoili kuulumisistaan Seiskalle hyväntuulisena.
Tiina kertoili kuulumisistaan Seiskalle hyväntuulisena.

Tiina ja Samuel ovat puhuneet avoimesti julkisuudessa muun muassa siitä, etteivät he halua yhteisestä päätöksestään koskaan perheenlisäystä. Päätös pitää edelleen.

- Olemme olleet oikein tyytyväisiä tähän yhteiseen, kahden hengen perheeseen. En usko, että meitä olisi ikinä laitettu yhteen, jos emme olisi samoilla linjoilla asiasta.

Tiina kertoo tehneensä Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntijoille pitkän toivelistan tulevan kumppaninsa ominaisuuksista.

- Olin laittanut siihen ihan kaiken, Tiina nauraa.

Tiina työskentelee nykyään yrittäjänä. Hän kouluttaa asiakkaitaan vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitojen parissa.

- Toimin myös parisuhdekouluttajana. Se on ollut varsin mielenkiintoista, kun voi havainnoida omassa arjessaan asioita, mitä työstän asiakkaideni kanssa.

Lue myös: He ovat Ensitreffit alttarilla -ohjelman osallistujat!

Tiina aloitti alan opinnot jo ennen osallistumistaan Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan.

- Väitän, että opinnoillani on ollut iso merkitys sen suhteen, että osaamme rakentaa yhteistä arkea ja ratkoa esimerkiksi erimielisyyksiä. Myös Samuel on opiskellut samaa alaa omaksi ilokseen, Tiina yllättää.

Ensitreffit alttarilla -sarjan vannoutuneeksi faniksi edelleen tunnustautuva Tiina aikoo seurata tulevaa tuotantokautta jälleen silmä kovana.

- Nyt sitä osaa katsoa ihan eri tavalla, kun on itse ollut mukana ja tietenkin työni kannalta. Yksityisasiakkaani saapuvat vastaanotolleni usein myös kysyäkseen, miltä tuntuu, kun on täysin tuntematon ihminen rinnalla. Periaatteessahan meillä on kaikilla täysin sama tilanne, Tiina muistuttaa.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »