Uutiset

Muistatko vielä Ensitreffit alttarilla -ohjelman söpöläiset Tiinan ja Samuelin? Näin Samuel kertoo avioelämästään blogissaan!

21.05.2018 20:01

Ensitreffit alttarilla -tosi-tv-ohjelmassa vuonna 2016 avioituneet Samuel ja Tiina olivat niin rakastuneita, että uusivat vihkivalansa viime kesänä.

LUE MYÖS: ENSITREFFIT ALTTARILLA -PARIT SEURASIVAT MUISTELUJAKSOA "KISAKATSOMOSSA" - MUKANA NELJÄN TUOTANTOKAUDEN TYYPIT! KATSO HAUSKA KUVA!

Pariskunta onkin ollut naimisissa kohta kaksi vuotta. Samuel avautuu pariskunnan nykyisistä kuulumisista tuoreessa blogipostauksessaan.

Havahdun näin kahden vuoden jälkeen vieläkin siihen että elän nyt Tikkurilassa, yhdessä jonkun kanssa. Monesti kuulee että yksinelämiseen tottuu todella helposti ja kun on kauan asunut yksin on vaikeaa asua jonkun kanssa. Voin nyt omalta osaltani todeta tämän ajatuksen vääräksi. Se voi olla myös helppoa. Minulla ei ole ollut mitään vaikeuksia asua yhdessä ja elämän yhteensovittaminen on ollut jopa hämmentävän helppoa.

Tiina on opettanut uusia tapoja

Samuel muutti alun empimisen jälkeen Tiinan asuntoon Vantaan Tikkurilaan, ja pariskunta jakoi tavaransa kahtia. Hän sopeutui uuteen elinympäristöön nopeasti ja kotityötkin jakautuivat tasan ilman sen suurempia riitoja. Samuli on kuitenkin joutunut opettelemaan muutamia uusia tapoja.

Nyt tuntuu omituiselta etten aiemmin ole vessaharjaa käyttänyt, vaikka olen sen omistanut. Jotenkin yksin sillä ei ole niin väliä, koska kaikki “lika” joka pönttöön asioinnin jälkeen jää, lähtee kyllä seuraavilla huuhteluilla ajan kanssa. Nyt kuitenkin tuntuisi omituiselta jättää raidat pönttöön, vaikka välillä kiireessä niin on vieläkin tapahtunut. Tämä on myös tapa joka on levittäytynyt myös kodin ulkopuolelle. Aiemmin en ollut myöskään yleisissä vessoissa käyttänyt harjaa, koska ajattelin että ei sillä ole väliä ja minä olen vain käymässä. Nyt kuitenkin se tuntuisi tökeröltä ja tämän takia olen kokonaisuutena vähän kohteliaampi ihminen. Tiina on siis omalla toiminnallaan saanut puhtaampia yleisiä vessoja koko Suomeen. 

"Muutokset ovat hyvästä"

Vessaharjan käytön lisäksi Samuel petaa sängyn, harjaa kunnolla hampaansa sähköhammasharjalla sekä aamuisin että iltaisin, syö aamiaisen ja muutenkin monipuolisemmin - ja pukeutuu paremmin.

Monet muutokset mitä käymme läpi, niin ulkoiset kuin sisäisetkin, ovat hyvästä. Aina voi ajatella olevansa jo paras versio itsestään, mutta onko se totta? Kun kokeilee avoimesti uusia asioita elämässään, saattaa löytää itsestään uusia puolia. Kaikkea ei tarvitse jättää pysyväksi osaksi elämää, mutta hyvät asiat voi. Jos ei anna edes mahdollisuutta, ei voi tietää mitä jättää väliin.

Lue Samuelin koko postaus ja lisää pariskunnan avioelämästä täältä.

 

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:MTV ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!