fbq
Kotimaa
22.01.2022 06:31
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto
Samuli Edelmann
Muhinointi Katariina Kaitueen kanssa liikaa? Samuli Edelmann erosi lappilaisrakkaastaan
Kotimaa
22.01.2022 06:31
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto

Samuli Edelmannin suhde 16 vuotta nuorempaan lappilaisnaiseen on päättynyt.  Seiska paljasti heilastelun pari vuotta sitten.

– Nainen ei ole enää käynyt Samulin keikoilla, vaikka ennen tykkäsi jorailla aivan eturivissä. Samulia ei ole myöskään nähty naisen asunnolla enää pitkään aikaan. Laulajan nuorikolle taisi olla liikaa Seiskan uutinen Samulista ja näyttelijä Katariina Kaitueesta muhinoimassa parkkihallissa, lähipiiri kuiskii.

Lue myös: Tällainen on Samuli Edelmannin 16 vuotta nuorempi oululaisrakas: eronnut yksinhuoltajakaunotar on kaunis kuin missi!

Pitkähköstä suhteesta huolimatta lappilaisnainen ei valloittanut Samulin sydäntä, sillä laulaja kertoi kirjassaan rakastuneensa elämänsä aikana vain kolme kertaa, mutta lappilaiskulta ei ollut listalla.

Kirjassaan Samuli paljastaa olleensa rakastunut näyttelijä Katariina Kaitueen lisäksi malli Vera Jordanovaan ja ex-vaimoonsa Laura Tuomarilaan.
Kirjassaan Samuli paljastaa olleensa rakastunut näyttelijä Katariina Kaitueen lisäksi malli Vera Jordanovaan ja ex-vaimoonsa Laura Tuomarilaan.

Lue myös: Samuli Edelmann paljasti kohukirjassa tunteensa Katariina Kaituetta kohtaan – paljonkertovat muhinointikuvat viime syksyltä!

Muhinointia parkkihallissa

Syksyllä 2020 Seiskan paparazzi kuvasi Samulin ja Katariinan suutelemassa Sello-kauppakeskuksen parkkihallissa. Tapahtumahetkellä Katariina oli, ja on yhä, naimisissa.

Katariina kommentoi suudelmakuvia Seiskalle lokakuussa 2020.

– Ihan kuule ystäviä ollaan. Olemme vanhoja kurssikavereita ja tunteneet toisemme 34 vuotta. Eli ei sen ihmeellisemmästä ole kyse, Katariina puolusteli tilannetta.

Seiskan paparazzi yllätti Samulin ja Katariinan syksyllä 2020.
Seiskan paparazzi yllätti Samulin ja Katariinan syksyllä 2020.

Lue myös: Samuli Edelmann taputteli näyttelijäkaunotarta ravintolassa? Nyt puhuu Katariina Kaitue: ”Voisin sanoa kaiken tämän jälkeen…”

Viime syksynä ilmestyneessä Samuli – Pimeydestä valoon -kirjassa laulaja-näyttelijä avautui tunteistaan Katariinaa kohtaan.

He opiskelivat teatterikorkeakoulussa samalla vuosikurssilla. Yhteiset rakkauskohtaukset saivat Samulin sydämen villisti pamppailemaan.

Kuvauksissa Samuli suuteli opiskelutoveriaan, vaaleatukkaista kaunotarta, Katariina Kaituetta. Nainen vastasi suudelmaan. Kuvaaja Kari Sohlberg ja ohjaaja Matti Kassila seurasivat pariskunnan elokuvalempeä sängyllä. Kumpaakin opiskelijaa jännitti ja hävetti. Se oli molempien ensimmäinen rakastelukohtaus, kirjassa kuvaillaan.

Kipinät sinkoilivat myös kameroiden sammuttua. Tunteiden palo seurasi miestä vielä pitkään yhteisen roolikohtauksen päätyttyä.

Katariina tukeutui Samulin leveisiin hartioihin, ja he antautuivat tilanteen vietäväksi. ”Poikki!” Ohjaaja keskeytti kohtauksen ja päästi muun työryhmän sisään makuuhuoneeseen säätämään valaistusta. Samuli ja Katariina vetivät peittoa suojakseen, he tarkkailivat toisiaan eri tavalla kuin ennen. Sillä hetkellä, peiton alla hihitellessä ja työryhmän hääriessä ympärillä, Samuli tajusi rakastuneensa ensimmäistä kertaa.

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »