fbq
Kotimaa
25.02.2022 14:00
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Stefan Therman Sofia Belórf Martina Aitolehti
Mitä ihmettä? Stefu Therman julkaisi videon Martina Aitolehden Dubain-lomalta - samalla Sofia Belórf pakkailee laukkujaan
Kotimaa
25.02.2022 14:00
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Tv-tähti Martina Aitolehti, 39, viettää hiihtolomaviikkoa tyttäriensä kanssa Dubaissa. Hän majoittuu viiden tähden Atlantis-luksushotellissa, ja on julkaissut paljon somemateriaalia matkaltaan.

Myös Martinan exä Stefan "Stefu" Therman julkaisi eilen videon hänen ja Martinan Isabella-tyttärestä omalla Instagram-tilillään. Klipillä Isabella uiskentele delfiinien kanssa.

Lue myös: Nala-koiran hoitopaikka selvisi! Martina Aitolehti lensi lomalle luksuskohteeseen: julkaisi huolettoman uimapukukuvan

Videopätkästä sai ensin käsityksen, että Stefu olisi Martinan ja tyttärensä kanssa Dubaissa. Myöhemmin kuitenkin selvisi liikemiehen olevan edelleen Suomessa.

Martina oli luultavasti lähettänyt videoklipin Stefulle, joka julkaisi sen sometilillään. 

Lue myös: "En sano mitään" - Stefan Thermanin somepäivitys hämmentää - kuitti Sofia Belórfin biletyspaljastukselle?

Stefu ilmoitti tänään perjantaina aikaisin aamulla somessa, että hänkin on lähdössä ulkomaille.

Myös Sofia Belórf ilmoitti eilen omalla Instagram-tilillään pakkaavansa matkatavaroitaan ja käyneensä ennen matkaa hemmottelemassa itseään kampaajalla.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, lähtevätkö Stefu ja Sofia Dubaihin, missä myös Martina lomailee.

Lue myös: Kuittia Martinalle? Hannu Pikkarainen tilittää koirastaan: "Ei oo paljoo Rambo kysellyt kun oon antanut jotain, et mistä tää on ja paljon maksoi"

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »