fbq
Kotimaa
21.01.2022 20:39
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Inna Tähtinen
Missikaunotar Inna Tähtinen irtisanoutui työpaikaltaan - syy paljastui: "Kuumottaa ja vähän pelottaakin"
Kotimaa
21.01.2022 20:39
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Miss Helsinki 2020 Inna Tähtinen, 22, on päättänyt irtisanotua työpaikaltaan ja aloittaa uuden suunnan elämässään. Inna kertoi päätöksestään eilen (20.1.) Instagram-tilillään.

Lue myös: Inna Tähtinen sai surullisia uutisia: haluttu perheenjäsen jäi haaveeksi - taustalla kaksi syytä

Innostuttaa, jännittää, kuumottaa ja vähän pelottaakin. Nimittäin irtisanouduin tänä vuonna mun päivätöistä, ja aloitin kokopäiväisenä yrittäjänä. Mä oon jo varmaan vuoden ajan unelmoinut siitä, että voisi tehdä töitä itselleni, milloin ja missä haluan, Inna kirjoittaa.

inna tähtinen
Kuvassa Mari Pylkkänen, Inna Tähtinen ja Annika Piitulainen vuoden 2019 marraskuussa järjestetyssä Miss Helsinki -finaalissa.

"Tämä polku on mua varten"

Tubettaja Boheemin eli Max Blomfeltin kanssa seurusteleva Inna on kerännyt itselleen 19,1 tuhatta Instagram-seuraajaa, ja kuvissa poseeraaminen on hänelle tuttua.

Mutta auta armias nyt kun se hetki on täällä niin kyllä se jännittääkin, että ei se tietty summa ilmestykkään aina palkkapäivänä tilille. Oon kuitenkin 100% varma siitä että tämä polku on mua varten. Täältä siis tullaan kivet ja männynkävyt! Ja vaikka musta tuntuukin vielä ihan noviisilta, niin tiedän että vuoden 2019 Inna olisi musta niin ylpeä.

Seiskan selvityksen mukaan Inna tienasi vuoden 2020 verotietojen mukaan 25 384 euroa, pääomatuloja hänellä ei ollut. Mätkyjä eli jäännösveroja jäi hänelle maksettavaa 1 145 euroa.

Lue myös: Missikaunotar Inna Tähtinen muistelee ikimuistoisia kotibileitä, löysi sattumalta rakkauden: "Itse asiassa aloimme seurustella"

Arkistovideo: Miss Helsinki -kaunottarien pikkujoulut: mukana Oona Komi, Inna Tähtinen ja Milla Partanen

Tilaa Seiskan uutiskirje! »