fbq
Kotimaa
24.05.2022 20:03
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Robin Packalen
"Miltähän tämä näyttää märkänä?" Robin Packalen karvakysymysten äärellä
Kotimaa
24.05.2022 20:03
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Laulaja Robin Packalen, 23, tunnetaan hassuttelevana, koko kansan ihastuttaneena turkulaisena kultakurkkuna.

Useista suomenkielisistä hiteistään tähteyteen noussut Robin piti lokakuusta 2017 helmikuuhun 2019 kestäneen tauon musiikkiurastaan. Tämän jälkeen poppari vaihtoi laulukielensä englantiin. Tähän mennessä kaikki Robinin kuusi studioalbumia ovat kuitenkin olleet suomenkielisiä. Hän on julkaissut useita singlejä englanniksi. 

Laulaja matkusti hiljattain Kalifornian Los Angelesiin, josta Robin lisäili sosiaaliseen mediaan aurinkoisia ja iloisia kuvia sekä videoita, ja näyttipä hän olevan jonkinlaisissa äänityspuuhissakin. Kenties uutta Robinia on pian tiedossa faneille.

Lue myös: Robin Packalen lähettelee kiivaasti sydämiä hehkeälle blondille somessa - tällainen on popparin hurmannut kaunotar!

Lue myös: Jestas, mitä luksusta! Robin Packalen hankki 80 000 euron arvoisen ökykellon

Suosikkilaulaja julkaisi Instagram-sivunsa vuorokauden näkyvissä tarinoissa tänään (24.5.) kuvan, joka herättää kysymyksiä muillekin kuin hänelle.

- Miltähän tämä näyttää märkänä? Robin kirjoittaa otoksen päälle vapaasti suomennettuna.

Kuvassa näkyy tummalasinen, pakettiautomainen ajoneuvo, jonka ulko-osa on kauttaaltaan ikkunoita ja renkaita lukuun ottamatta verhoiltu vaaleanpunaiseen ja turkoosiin turkikseen.

Seuraavassa laulajan julkaisemassa kuvassa on litimärkä koira sekä Robinin lisäämä kysymysmerkki indikoimassa, että pohdintojen perusteella auto kenties näyttäisi märältä koiralta. 

Lue myös: Näin sujuvat Robinilta hinkkaushommat - hymyilee tyytyväisenä ökyjahtinsa kannella

Paitsi sade ja näin kastuminen, myös muta tai muu ajon aikana auton karvaan tarttuva lika saattavat aiheuttaa sen ulkonäköön erilaisia esteettisiä haittoja. Kovin käytännölliseltä karvaverhoilu ei siis vaikuta.

Lue myös: Oho! Robin Packalen saa oman ohjelman, joka kuhisee julkkiksia: tästä on kyse

Robin nousi julkisuuteen kymmenen vuotta sitten skeittaamisesta kertovalla hittibiisillään Frontside Ollie.

Vain elämää -lauluohjelmassakin ihastuttanut kultakurkku alkaa luotsata omaa tv-ohjelmaa, joka kantaa nimeä Robin - täydellinen ilta. Musiikista, ruuasta ja julkkiskavereiden kanssa käydyistä keskusteluista koostuva sarja alkaa elokuussa Foxilla.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »