fbq
Telkkari
21.03.2022 00:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: FOX
Robin Packalen
Oho! Robin Packalen saa oman ohjelman, joka kuhisee julkkiksia: tästä on kyse
Telkkari
21.03.2022 00:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: FOX

Muusikko Robin Packalen saa oman ohjelman. Foxilla alkavassa Robin - täydellinen ilta -ohjelmassa poppari kutsuu Suomen tunnetuimpia vieraita viettämään ikimuistoista iltaa kokaten, syöden ja keskustellen.

Illan kruunaa joka jaksossa Robinin ja vieraiden musiikkiesitykset.

– On sanomattakin selvää, että olen todella innoissani. Ohjelma on ennen kaikkea hyväntuulinen, täynnä naurua ja rakkautta. Eniten olen fiiliksissä vieraistani, joiden myötä hommasta kehkeytyy hyvinkin spontaani ja villi. Illan alkaessa kukaan ei tiedä, mitä tuleman pitää, Robin kertoo kanavan tiedotteessa.

Poppari mainitsee olevansa innoissaan myös ruuanlaitosta.

Ruoka ja sen tekeminen on tuonut minua lähemmäs niitä ihmisiä, joiden kanssa tykkään viettää aikaa. Ruuan tekeminen ystävilleni on myös tapani osoittaa, miten paljon arvostan heitä.

Vieraina nähdään muun muassa Mikael Gabriel, Juha Tapio, Jannika B, Jorma Uotinen, Isac Elliot, Elastinen, Vilma Alina, Viki ja Köpi, Konsta Hietanen, Mikko Kuustonen ja Michael Monroe.

Ohjelman musiikillisesta tuotannosta vastaa moniosaaja ja multi-instrumentalisti Osmo Ikonen. Hänet tunnetaan esimerkiksi SuomiLOVE-bändin solistina sekä Sunrise Avenue -yhtyeen jäsenenä.

– Yleensähän musiikkiohjelmissa on bändi, mutta tässä ohjelmassa bändi olen yksin minä. Se tuntui tosi hauskalta haasteelta! Osmo mainitsee tiedotteessa. 

Robin - täydellinen ilta alkaa 23.8. Foxilla. Jaksot ovat jälkikäteen katsottavissa myös Ruutu-suoratoistopalvelussa maksutta.

Robin - täydellinen ilta
Kuvassa Osmo Ikonen ja Robin Packalen.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »