fbq
Kotimaa
15.07.2022 16:18
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Henry Aflecht
Miljoonaomaisuus vaarassa? Henry Aflechtin luksushuvilan liepeillä roihuaa järkyttävä maastopalo - video
Kotimaa
15.07.2022 16:18
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Espanjan Aurinkorannikolla jo vuosia viihtynyt suomalaismiljonääri Henry Aflecht, 49, päivitti sosiaaliseen mediaan videon häntä kohtaavasta hätkähdyttävästä vaarasta.

Henry julkaisi Facebookissa ja Instagramissa kauhistuttavan videon, jossa hän näyttää aivan lomakotinsa lähellä Mijaksen rinteillä roihuavaa maastopaloa. Espanjan kuumuus ja kuivuus ovat aiheuttaneet suuria maastopaloja ympäri maata. HS uutisoi, että lämmöt ovat nousseet seudulla jopa yli 45 asteeseen.

Uutisen mukaan Espanjassa on tänä vuonna palanut yhteensä yli 703 neliökilometriä metsää heinäkuun alkuun mennessä. Määrä on lähes kaksinkertainen verrattuna kymmenen viime vuoden keskiarvoon.

Lue myös: Suomalaismiljonääri Henry Aflecht karsi lapsensa äitiehdokkaista yli nelikymppiset naiset pois – ”En voi ottaa sellaista riskiä”

Henryn kuvaamalla videolla voi nähdä vuorenrinteen takaa nousevan valtavan savupylvään, joka levittäytyy siniselle taivaalle hämärtäen auringon. 

– Hoplaa. Kohta tulee hoppu, Henry kirjoittaa videon kuvaukseen.

Lue myös: Espanjassa asuvan suomalaismiljonääri Henry Aflechtin uusi aluevaltaus: Someloma luksushuvilassa!

– Ensimmäistä kertaa ikinä on sitten Espanjan metsäpalo ihan tässä omalla rinteellä, hän kertoo rauhallisena videolla.

Henry kääntää kameran vuoren juurelle, jossa näkyy paljon rakennuksia.

– Tuossa on ihan kupeessa tuollainen uusi asutusalue, mihin on rakenneltu aikamoinen määrä taloja. Jos tuo tuonne pääsee leviämään, niin sitten on aika huono juttu, hän toteaa, ja kääntää sitten kameran toiseen suuntaan, kohti omaa asuinaluettaan.

– Toki myös se, että jos se tulee tuota rinnettä alas, tämä alue menee tästä heikkoon happeen, Henry myöntää.

Lue myös: Rikkaat ja rahattomat -ohjelman Henry Aflecht hukkui naisten viesteihin – miljonäärin tulevalle lapselle yli 600 äitiehdokasta

Henry on kirjoilla Portugalissa, mutta hänellä on tyylikäs kakkoskoti Espanjan Aurinkorannikolla. 300 neliön luksushuvila sijaitsee Mijaksessa, Fuengirolan suomalaiskaupungin liepeillä. Tämän vuoden ajan Henry on remontoinut taloaan isolla rahalla.

Henry yritti vuosia etsiä äitiä perilliselleen, mutta luovutti lopulta projektin suhteen viime viikolla. Hän halusi löytää suomalaisen naisen, joka olisi valmis synnyttämään hänelle vauvan.

Lue myös: Voi ei! Perillistä etsinyt suomalaismiljonääri Henry Aflecht pettyi ja lopetti vauvaprojektinsa: ”Nostan kädet pystyyn”