fbq
Kotimaa
22.09.2021 15:16
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: Matti Matikainen
Henry Aflecht
Espanjassa asuvan suomalaismiljonääri Henry Aflechtin uusi aluevaltaus: Someloma luksushuvilassa!
Kotimaa
22.09.2021 15:16
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: Matti Matikainen

Henry Aflecht, 48, on asunut kakkoskodissaan Espanjan Aurinkorannikolla viitisen vuotta. Mies viihtyy 300 neliön luksushuvilassaan Mijasin rinteillä erinomaisesti eikä kaipaa Suomen harmauteen.

Henry aloitti tv-uransa ohjaamalla ja tuottamalla Speden Spelejä ja Kymppitonnia 1990-luvulla. Hän myös juonsi Fit4You- ja Vapaalla-ohjelmia televisiossa. Nykyisin mies harrastaa virtuaalivaluuttojen treidausta ja valokuvausta.

Lue myös: Suomalaismiljonäärin omaisuus odottaa perillistä – näillä kriteereillä Henry Aflecht etsii vauvalleen äitiä: Ei tämä mikään missikisa ole

Henry perusti uudenlaisen someloma-palvelun, jossa hän yhdistää hulppean villansa vuokrauksen ja some-kuvaamisen.
Henry perusti uudenlaisen someloma-palvelun, jossa hän yhdistää hulppean villansa vuokrauksen ja some-kuvaamisen.

Alan somelomailla

Henryllä on monta rautaa tulessa. Hän pyörittää Aurinkorannikon Mediakeskusta Fuengirolassa ja omistaa suomalaisten suosikkikanavan Radio Finlandian. Nyt hän on perustanut myös Someloma.fi-palvelun, missä hän yhdistää villamajoituksen ja some-kuvituksen.

– Vuokraan huvilaani, ja palveluun kuuluu samalla laadukas valo- ja videokuvaus sosiaaliseen mediaan tai vaikkapa nettisivuille. Kuuden makuuhuoneen villassani on tilaa olla, ja maisemat ovat upeat. Tämä sopii vaikuttajille ja somepersoonille ja toki muillekin, jotka haluavat lomaltaan tasokkaita kuvia muistoksi.

Lue myös: Hurja painonpudotus! Miljonääri Henry Aflecht laihtui 26 kiloa: Olen joustoketoilija

Henry aikoo tarjota myös elämyslomia, jolloin villanvuokraukseen kuuluvat kuljetukset opastuksineen Andalusian nähtävyyksiin sekä parhaisiin ostos- ja ruokapaikkoihin. Kaiken muun ohella hän on tuottanut ja ohjannut Costalaiset-tv-sarjan, jonka kakkoskausi alkaa Alfa-TV:llä 24.9.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »