fbq
Kotimaa
01.04.2022 14:06
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Robin Packalen
Mikä ihme norkoilee Robinin nurkissa? Pahoinvoiva ilmestys herättää kysymyksiä
Kotimaa
01.04.2022 14:06
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Laulaja Robin Packalen, 23, tunnetaan omintakeisesta tyylistään ja tarttuvista pop-biiseistään.

Kultakurkku julkaisi Instagram-sivullaan veikeän kuvan, jossa tyylikäs tähti on vetänyt jalkoihinsa jälleen eriparikengät - tällä kertaa mustan ja valkoisen.

Lue myös: Yllätysveto! Laulaja Robin sai hotellivieraat hieraisemaan silmiään – katso kuva

Muikeailmeisen Robinin sijasta huomio kuitenkin kiinnittyy huoneen nurkassa olevaan omituiseen, konttaavaan patsaaseen, jonka päästä laulaja pitelee kiinni. Vihreä, nelinkontin norkoileva ilmestys näyttää hiukan huonovointiselta Shrekiltä, jolla on päässään kypärämyssy.

- Yritä saada hänet nauramaan... ei tule tapahtumaan, Robbari kirjoittaa vapaasti suomennettuna kuvan alle.

 

Vihreä vihulainen on oikeutetusti herättänyt Robinin seuraajissa kysymyksiä.

- Mikä toi niinku on??? kommenteissa ihmetellään.

- Toi virhee ukko on minä ku tajusin et kello on vähä vaille kuus ja pitää nousta töihi, eräs seuraaja samaistuu vihreään otukseen.

- Mut sait kyllä nauramaan, yksi myöntää.

Lue myös: Näin sujuvat Robinilta hinkkaushommat - hymyilee tyytyväisenä ökyjahtinsa kannella

Robin on myös vastannut Instagram-tarinoissaan polttavaan kysymykseen koskien Frontside Ollie -hittikappalettaan. Robin julkaisi esikoisalbuminsa Koodi vuonna 2012, ja Frontside Ollie pongahdutti laulajan koko kansan tietoisuuteen yhdessä yössä.

- Kappaleen loppuvaiheessa mainitaan "mä skeittaankin jo sen isosiskon kaa" onko kyseessä Tommin isosisko vai laulussa mainitun tytön isosisko, joka unohtaa Tommin? Robinin saamassa viestissä tiedustellaan.

- Heh, Jengii kiinnostaa tää ihan liikaa. Tätä ongelmaa ei mulla ollut aikaisemmin, mutta nyt kun kysyttiin niin pisti kyllä mietityttää. Siis mulle se on aina ollut Tommin isosisko mutta jos joku kuulee sen toisin niin let it be that way then, Robin vastaa hiukan ympäripyöreästi.

Lue myös: Robin Packalen kosiskelee ulkomaisia faneja - julkaisi hyisen videon: "Kaikkien pitäisi kokeilla avantouintia"

Robin julkaisi vastikään uuden singlen, joka kantaa nimeä Goddess. Uusi albumi lienee siis odotettavissa vielä tämän vuoden aikaa.

Kesän lopussa poppari saa oman televisio-ohjelman Robin - täydellinen ilta, jossa yhdistyvät kokkailu, musiikki ja ajanvietto julkisuudesta tuttujen henkilöiden kanssa.

- Ohjelma on ennen kaikkea hyväntuulinen, täynnä naurua ja rakkautta. Eniten olen fiiliksissä vieraistani, joiden myötä hommasta kehkeytyy hyvinkin spontaani ja villi. Illan alkaessa kukaan ei tiedä, mitä tuleman pitää, Robin kertoi ohjelman tiedotteessa.

Lue myös: Oho! Robin Packalen saa oman ohjelman, joka kuhisee julkkiksia: tästä on kyse

Robin - täydellinen ilta alkaa 23.8. Foxilla.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »