fbq
Kotimaa
05.03.2022 13:17
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP
hannu pikkarainen
Martinan exän, Hannu Pikkaraisen viinaerotilitys: "En oo tätä myrskyä käynyt läpi alkoholin voimalla"
Kotimaa
05.03.2022 13:17
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP

Seiska uutisoi tammikuussa Martina Aitolehden ja Hannu Pikkaraisen on-off-suhteen päättyneen. Sittemmin Martina vahvisti eron Me Naiset -lehdelle.

Lue myös: Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen: Ero!

- Pitkässä elämänkaaressa se oli melko lyhyt kokemus, ja vaikka erot ovat aina tylsiä, ei se ollut shokki, Martina kertoi lehdelle.

Lue myös: Yllättävä somepurkaus! Martina Aitolehden ex-rakas Hannu tilittää: "Ilme kertoo kaiken"

Hannu on sittemmin kommentoinut jonkin verran eroaan Instagram-tilillään.

Perjantaina (4.3.) Hannu julkaisi kuvan sauna- ja avantoreissultaan. Uimahousukuvansa ohessa Hannu kertoo jättäneensä alkoholin.

- Kävin just puhdistamassa mun kroppaa ja mieltä saunan, avannon ja auringon voimalla. Toi tekee ihmiselle niin hyvää, Hannu ilakoi somessa.

- Tänään oon myös ollut 10 viikkoa eli koko alkuvuoden ilman humalatilaa ja oon ylpee itestäni etten oo tätä myrskyä käynyt läpi alkoholin voimalla. En oo kieltänyt itseltäni mitään, mutta nyt tää on mennyt vaan näin. Joskus oisin ehkä tehnyt toisin, Hannu summaa.

Lue myös: Kuittia Martinalle? Hannu Pikkarainen tilittää koirastaan: "Ei oo paljoo Rambo kysellyt kun oon antanut jotain, et mistä tää on ja paljon maksoi"

Vaikeat ajat

Seiska uutisoi elokuussa, että ex-kiekkoilija Hannu on saanut raiskaussyytteen, ja sisäpiiritietojen mukaan Hannun lähestyvä oikeudenkäynti alkoi ahdistaa Martinaa.

– He ajautuivat erilleen jo silloin, kun asia tuli ilmi Martinalle. Hannu ja Martina saivat kuitenkin riitansa sovittua, ja aluksi Martina tukikin miestään. Nyt hän kuitenkin on etääntynyt ex-rakkaastaan, Seiskalle kerrottiin eron syistä.

Video: Tästä on kyse Revenge body with Martina Aitolehti -ohjelmassa

Tilaa Seiskan uutiskirje! »