fbq
Kotimaa
21.04.2022 17:30
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan lukija, Panu Hörkkö, Seiskan arkisto
Martina Aitolehti
Martina Aitolehti teki sen taas! Öky-Mersu parkissa keskellä jalkakäytävää - muistatko nämä törkyparkit?
Kotimaa
21.04.2022 17:30
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan lukija, Panu Hörkkö, Seiskan arkisto

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti on taas aiheuttanut pahennusta Helsingin kantakaupungin liikenteessä. Nainen nimittäin jätti Seiskan sivuilta jo aiemmin tutun noin 100 000 euron arvoisen Mercedes-Benz CLS 450 -luksusautonsa keskelle Aleksanterinkadun jalkakäytävää eilen keskiviikkona (20.4.).

- Liekö Martina ollut  jalokiviostoksilla Tillanderin liikkeessä? Tarkkasilmäinen lukija aprikoi viitaten tunnettuun koruliikkeeseen.

- Martina poistui autolla yksin paikalta, lukija täsmentää.

Martina
Martinan Mersu sakkopaikalla keväisessä auringossa.
parkki
- Liekö Martina ollut jalokiviostoksilla Tillanderin liikkeeseen? Seiskan lukija aprikoi.

Historiaa löytyy

Kyseessä ei todellakaan ole ensimmäinen kerta, kun kohukaunotar pysäköi menopelinsä kiellettyyn paikkaan. Kantakaupungissa asuvan Martinan Mersu ja tätä aiemmat autot on nähty usein sakkopaikoilla. Nainen on myös ottanut tavakseen parkkeerata erikoiseen paikkaan, nimittäin suoraan puolustusministeriön portin eteen.

- Se on varmasti Stadin kallein parkkipaikka, sillä parkkipirkot pysähtyvät säännöllisesti Martinan Mersun luokse, julkkiksen naapurustosta naureskeltiin maaliskuussa Seiskalle.

Pikavoitoksikin kutsuttu 80 euron parkkisakko ei tunnu kirpaisevan Martinaa, tienasihan bisnesnainen vuonna 2020 peräti yli 214 000 euroa.

Lue myös: Joko taas! Martina Aitolehti törkyparkkeerasi öky-Mersunsa – kuva!

ökymersu
Martinan öky-Mersu on Helsingin parkkipirkkojen silmätikku. Kuva tämän vuoden maaliskuulta.
Martina
Parkkisakko on tuttu näky Martinan auton tuulilasissa.
Martinan auto
Tässä tyylinäyte vuodelta 2019. Martina pysäköi tuolloisen autonsa keskelle pyörätietä Helsingin Ullanlinnassa. Tämä ärsytti ymmärrettävästi pyöräilijöitä.

Lain mukaan viranomaiset saavat hinata auton pois paikalta, jos auto on pysäköity virheellisesti kaksi kertaa samalle paikalle vuorokauden sisällä. Tiedossa ei ole, onko Martinan öky-Mersulle käynyt tätä kohtaloa.

Lue myös: Pöh! Martina Aitolehti pysäköi autonsa pyörätielle – kuva törkyparkista!