fbq
Kotimaa
24.04.2022 14:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Maria Veitola
Maria Veitolan kissa joutui mikroon - kuva
Kotimaa
24.04.2022 14:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Julkkistoimittaja Maria Veitola, 49, julkaisi Instagram-sivullaan hämmentävän kuvan, jossa toimittajan Cisse-kissa on päätynyt mikroaaltouuniin lepäilemään.

- Kun me oltiin Mallorcalla, kissat oli hoidossa mun äidin luona Imatralla. Cisse löysi lempipaikan mun lapsuudenkodin 80-lukulaisesta mikroaaltouunista (toimii edelleen!), jossa Cisse nukkui päikkäreitä ja seurasi äidin puuhia keittiössä, Maria kertoo kuvatekstissä.

Lue myös: Maria Veitola on kärsinyt häijyistä koronaoireista – teki nyt taudista tärkeän huomion: ”Jotenkin tosi vaikea ymmärtää…”

- Kun äiti lähetti mulle tän kuvan, muistin että lapsena, just 80-luvulla kun mikrot yleistyi, ainakin lasten parissa kiersi sellainen urbaanilegenda, että joku mummeli oli yrittänyt kuivattaa märkää kissaansa mikrossa ja kissa kuoli. Toivottavasti oli vaan legenda! hän muistelee monelle tuttua tarinaa.

- Aloin miettimään, mitä kaikkia muita urbaanilegendoja oon kuullut vuosien varrella. Ainakin sen, että lääkäripäivystyksessä on yleinen toimenpide kaivaa shampoopulloja ihmisten pepuista. Voi sekin toki olla totta, rempseä toimittaja kertoo, ja pyytää seuraajiaan luettelemaan kuulemiaan urbaanilegendoja.

Lue myös: Maria Veitola hehkuttaa julkkisystäviään: "On niin rohkea, kaunis ja herkkä sielu"

Lue myös: Cheekiltä miljoonalukaalin ostanut Maria Veitola järjesti naapuriasunnon äidilleen

Marian seuraajat ovat tarttuneet tehtävään, ja luetelleet kommenteissa toinen toistaan kummallisempia urbaanilegendoja. Monet legendat vaikuttavan liittymän kuolemaan.

- Jonkun äidin tytär oli ollut liian lähellä mikroa aina kun se oli käynnissä ja tyttö kypsyi sisältä ja kuoli, eräs kertoo.

- Syömisen jälkeen pitää odottaa tunti ennen kuin saa mennä uimaan, ettei huku. Oli pitkä tunti kesäisin ruoan jälkeen... Muistan miettineeni, että jos se liittyy siihen ruoan tuomaan lisäpainoon (että se ikään kuin upottaa), pitääkö siis käydä kakalla ennen uimista. Aikuisena olen uhmannut tätä sääntöä enkä ole toistaiseksi uponnut, kommentoija kertoo kokemuksestaan.

- Kun pierasee saunassa voi tulla sokeaksi. Tätä äiti ja isä sanoi kun oltiin pieniä.

 

- Jos tappaa hämähäkin, äiti tai isä kuolee, toinen kertaa makaaberin muiston.

- Eikä! Mä luulin, että vain joku seitsemän vuoden huono onni…, Maria vastaa hämmästellen kommenttiin.

Lue myös: Maria Veitola suuntasi lapsensa kanssa rantalomalle, paljastaa joutuneensa turvautumaan pissaniksiin: "Kivulias kokemus"

 

- Kun ruokapöydässä syödessä pitää lippalakkia päässä, voi tulla kaljuksi. Näin mun vanhemmat sanoivat veljilleni, muuan tuo mieleensä.

- Jos appelsiinin valkoista osaa, sitä mikä on kuoren ja hedelmälihan välissä, syö, saa myrkytyskohtauksen ja kuolee.

- Kun syö leivänkannan niin tissit kasvaa....äidin suusta sanottuna.

Toimittajana ja talk show-emäntänä tuttu Maria on esimerkiksi luotsannut seitsemän tuotantokautta huippusuosittua Yökylässä Maria Veitola -tosi-tv-sarjaa, jossa hän yökyläilee suomalaisjulkkisten kodeissa.

Lue myös: Pökräysvaroitus! Maria Veitola julkaisi hurjia kuppauskuvia: ”Pahat veret pois” - Linda Lampeniukselta paljonpuhuva kommentti