fbq
Kotimaa
27.02.2022 16:30
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Atte Kajova, Instagram
Maria Veitola
Maria Veitolalta äärimmäisen tunteikas avautuminen syntymäpäivänsä jälkeen: ”Monesti tuntui, että olisi helpompaa kuolla"
Kotimaa
27.02.2022 16:30
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Atte Kajova, Instagram

Media-alan moniottelija Maria Veitola täytti eilen lauantaina (26.2.) 49 vuotta. Tänään sunnuntaina (27.2.) hän julkaisi Instagram-tilillään herkän päivityksen, jossa hän perkaa syvällisesti ajatuksiaan ikääntymiseensä liittyen.


- Nuorena en nähnyt itseäni näin pitkällä. Monesti tuntui, että olisi helpompaa kuolla, kuin rimpuilla elämää. Enää en luovuttaisi elämästä millään. Haluaisin vain lisää.

 

- Luulin, että keski-iässä ei olisi tylsyyttä kummempaa. Mutta onkin: kirkas mieli ja päivät seikkailuja täynnä. Hillitön vimma kehittyä. Kuinka kauan tätä kestää? Hän jatkaa.

Maria on kertonut julkisuudessa ja sosiaalisessa mediassa avoimesti monista elämänsä aikana sattuneista asioista, aina huumekokeiluista hänen isänsä menehtymiseen. Vaikeita hetkiä kokenut Maria kirjoittaa myös siitä, miten hän on kehittänyt itseään.


- "Luota siihen, että elämä kantaa”, sanoi terapeuttini vuosia sitten. Minulta meni pitkään, että sisäistin asian. Tiedän jo, että selviän monesta. Vaikeuksien jälkeen ja niiden keskelläkin voi olla jotain hyvää. Olen harjoitellut kovasti hyvyyden näkemistä ja muihin luottamista. Se ei ole aina ollut vahvin lajini.

 

Lue myös: Maria Veitola sai törkyviestin huumemenneisyytensä takia - avautuu nyt, miksi kertoi arasta aiheesta: Se on osa mun elämää!


Marian päivityksen kommenttikenttään on tullut viestejä lukuisilta julkisuuden henkilöiltä. Kommentoijien joukossa ovat muun muassa Anni Hautala ja Janne Kataja.


- Miljoonasti onnea ihanuus ja mahtavaa, että päätät seisoa valossa, kirjoittaa Vappu Pimiä.


Maria tunnetaan esimerkiksi huippusuositusta Yökylässä Maria Veitola -ohjelmastaan.

Lue myös: Maria Veitola paljastaa: Heidän luokseen en ikinä lähtisi yökylään: "Itsesuojeluvaisto rajoittaa"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »