fbq
Kotimaa
23.01.2022 14:30
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: MTV, Instagram
Love Island -Nico
”Mä haluun koksuu eka” - Mitä ihmettä? Love Island -Nicon bileilta puhuttaa somessa – huutelua huumeista!
Kotimaa
23.01.2022 14:30
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: MTV, Instagram

Viime syksynä nähdystä Love Island Suomi -ohjelmasta muistettavan Nicon somettaminen on herättänyt huomiota. Eilen illalla (22.1.) Nico jakoi nimittäin Instagram-tilinsä videotarinoissa otoksia hänen ja ystäviensä seikkailusta Tallinnassa.

Laajasta drinkki- ja shottivalikoimastaan tunnettuun ravitsemusliikkeeseen päätyneellä seurueella näytti videoista päätellen olleen hauskaa. Yhdellä videoista kuuluu kuitenkin kaksi miesääntä, jotka laukovat ilmoille hätkähdyttäviä sanoja.


- Let´s do some cocaine boys, sanoo ensimmäinen ääni.


- Mä haluun koksuu eka, komppaa toinen.

Nico ja Krete
Nico sijoittui parinsa Kreten kanssa toisiksi Love Island Suomen kolmannella kaudella.

Huumeviittaukset kirvoittivat keskustelua esimerkiksi viestipalvelu Jodelissa. Moni epäili, että Nicolla olisi jäänyt vahingossa äänet päälle videolle. Myöhemmin Nico tarkensi, että kyse oli Cocaine-nimisistä shoteista.

Kyseisessä ravintolassa tarjoillaan cocainen lisäksi muun muassa LSD- ja Methadone -nimisiä shotteja. Shoteilla ei tiettävästi ole nimiä lukuun ottamatta mitään yhteyttä huumausaineisiin. Kaverukset siis mitä ilmeisemmin vain vitsailivat sanaillen shottien erikoisilla nimillä.

Riitelystä rakkauteen


Nico ja hänen parinsa Krete muistetaan rakkauden saarelta esimerkiksi heidän riitelystään. He kertoivatkin Seiskalle kuvausten päätyttyä, että heillä oli saarella kommunikaatio-ongelmia.

Lue myös: Mitä tapahtui kommunikaatio-ongelmissa velloneelle Love Island -Kretelle ja Nicolle? Kohukaksikko myöntää: ”Riitelemme turhista jutuista” – sopivat treffit yllättävään paikkaan

Saarelta lähtiessään he kertoivat jatkavansa kuvausten jälkeen tapailua, mutta jo marraskuussa he kertoivat seuraajilleen tuntevansa rakkautta toisiansa kohtaan. Krete jakoi uutenavuotena parista suloisen yhteiskuvan, jonka yhteyteen hän kirjoitti herkän tekstin.


- Teit tästä vuodesta upean, Krete hehkutti Nicoa.

Lue myös: Romantiikkapommi! Love Island -finalistit Nico ja Krete avoimena tunteistaan: myöntävät rakastuneensa – suhde syvenee päivä päivältä

Tilaa Seiskan uutiskirje! »