fbq
Kotimaa
26.04.2021 20:01
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram
Metti Forssell Mikael Forssell
Suosikkibloggaaja Metti Forssell julkaisi suloisen kuvan miehestään Mikaelista ja perheen lapsista: "Paras asia, jonka tiedän"
Kotimaa
26.04.2021 20:01
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram

Muotibloggaaja ja sisällöntuottaja Metti Forssell julkaisi hellyttävän kuvan Instagram-tilillään. Mustavalkoisessa kuvassa Mettin aviopuoliso ex-jalkapalloilija Mikael Forssell, 40, hymyilee kameralle perheen kahden lapsen kanssa. Kuvatekstissä Metti kirjoittaa englanniksi, että kuvassa poseeraa bloggaajan suosikkiporukka.

– Vietin juuri viikonlopun maaseudulla perheeni kanssa. Paras asia jonka tiedän, hän kirjoitti.

Lue myös: Paparazzikuvat julki! Metti Forssell pauhasi miehelleen porttikongissa – Mikaelin ranteessa komeili 45 000 euron Rolex!

Ostivat luksusasunnon

Metti ja Mikael sanoivat toisilleen tahdon elokuussa 2014. Suomen Beckhameiksi tituleerattu pariskunta osti itselleen hulppean kattohuoneiston Helsingin arvoalueelta viime vuonna.

Peräti 5,1 miljoonaa maksanut asunto pitää sisällään 310 neliötä ja oman kylpyläosaston. 

Lue myös: Oma kylpylä! Jalkapallomiljonääri Mikael Forssell teki jättimäiset asuntokaupat – tähän ökytaloon Suomen Beckhamit muuttavat – kuva!

Onnen salaisuus on päivätreffeissä

Suosikkibloggaaja paljasti myös viime vuoden lokakuussa blogikirjoituksessaan, kuinka aviopari ylläpitää parisuhteessaan romantiikkaa. Metti kertoi tuolloin, että heidän onnensa salaisuus on päivätreffeissä ja läsnäolossa.

Olemme aina antaneet mieheni kanssa toisillemme paljon aikaa ja huomiota. Se on ehdottomasti meidän reseptimme onnelliseen parisuhteeseen. Meille on valtavan tärkeää olla toisillemme läsnä, tehdä yhdessä asioita, keskustella ja kuunnella. Lapsiarjessa ja muutenkin kiireisen elämänvaiheen keskellä toisen huomioiminen sekä läsnäolon merkitys ovat vain korostuneet entisestään.

Lue myös: Metti Forssell paljastaa, miten avioliitto Mikaelin kanssa on pysynyt onnellisena: paneutuvat päivätreffeillä toisiinsa syvällisesti - ”Lapset päivähoidossa, voimme keskittyä vain toisiimme"

Lue myös: Metti Forssell teki ison muutoksen kauneusrutiineihinsa - Mikael-rakas yllättyi lopputuloksesta: "Näytät ihan 16-vuotiaalta"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »