fbq
Kotimaa
05.04.2022 17:45
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Lola Odusoga
Lola Odusogan salaisuus julki: "Nyt se on totta!!!"
Kotimaa
05.04.2022 17:45
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Tv-tuotantotiimeissä työskentelevä Lola Odusoga, 44, paljastaa ilouutisen tänään tiistaina (5.4.) sosiaalisessa mediassa. Lolan salainen haave on käymässä toteen.

Lue myös: ”Anteeksi, teet mitä?” Lola Odusoga lätkäisi suihkukuvansa julki

Vuoden 1996 Miss Suomi kertoo näyttävänsä siipensä kirjailijana.

Nyt se on totta!!! (sydämiä) Oon haaveillut salaa tästä hetkestä koko elämäni, mutta pitänyt tämänkin haaveen visusti itselläni. Kirjoitin juuri elämäni ensimmäisen kustannussopimuksen WSOYkirjat kanssa! Lola iloitsee Instagram-tilillään.

Bloggaajasta kirjailija

Lola kutsuu kirjoittamista intohimokseen, ja hänellä on myös oma blogi. Lola on ollut myös Seiskan bloggaajana.

Muistan kun aikanaan aloitin bloggaamisen ja dissaajia riitti, taas. Moni kommentoi, että ai säkin? Siis kaikkihan kirjottaa blogia, on niin muotia nyt, kuka sellasia jaksaa lukea? No, kaikki oikeat tahot on lukeneet aina. Ja koska kirjottaminen on ollut mun intohimo aina, tärkeintä on ollut että on saanut kirjottaa.

Mun blogini on johtanut nyt lopulta siihen, että kirjoitin tänään nimeni yhden unelman alle, sillä tästä päivästä eteenpäin minua voi kutsua myös kirjailijaksi! Omaelämänkertaa ei kannata odotella, sellanen on musta julkaistu jo vuosia sitten toisen kirjailijan toimesta. Tämä on jotain ihan muuta ja selviää teille myöhemmin. Nyt eletään ihanassa kirjoituskuplassa, ja ai että mä nautin, Lola fiilistelee.

Lue myös: Harvinainen yhteiskuva – Lola Odusoga ja ex-mies onnellisina: ”Me tehtiin se!”

Lue myös: Lola Odusoga yllätettiin paratiisisaarella! Missilegenda kuskattiin häihinsä sukellusveneellä – pappi paljastui hotellin ovimieheksi!

Hikinen video: Lola Odusoga tunnustaa mieltymyksensä ponnaripäisiin miehiin

Tilaa Seiskan uutiskirje! »