fbq
Kotimaa
04.07.2022 09:40
Teksti: Julia Roine |Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Lola Odusoga
Lola Odusogan bikinikuva aiheutti törkyvyöryn - julkaisi uuden version: "Parempi?"
Kotimaa
04.07.2022 09:40
Teksti: Julia Roine |Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Juontaja Lola Odusoga, 45, julkaisi eilen sunnuntaina (3.7.) Instagram-tilillään bikinikuvan, joka sai ilkeät kommentoijat liikkeelle.

Lue myös: Onko tässä ensivilkaisu uudesta Temptation Island Suomi -kaudesta? Katso itse

Nyt Lola on julkaissut saman kuvan, mutta erilaisella rajauksella. 

- Hei terkut työreissusta! Tällä fiiliksellä ja eri rajauksella uuteen viikkoon! Parempi? Pystyykö nyt olee? You ok there? Lola kirjoittaa kuvatekstissään.

Juontajan alkuperäinen kuva sai osakseen törkeitä kommentteja muun muassa kuvan rajauksesta ja kuinka Lolalla on ”tissit tiskissä”. 

- Jotain mietitytti et oisko rambutan nyt vihdoin joku laihdutuslääke mulle, jollekin meikitön nainen oli taas liikaa ja yks ihmetteli miks rinnat pitää näkyä kuvassa, kun jos mies tekis saman vehkeillään, ois se hirveetä, Lola kertoo. 

- No pakko sanoo, etten kyllä tiä paljoo miehiä joilla vehkeet osuis luonnostaan perus selfieen ja sijoittuis heti solisluiden alapuolelle. Mut ei voi tietää, ja voihan sitä asennoilla tehä kaikenlaista kai, Lola kirjoittaa. 

Lue myös: Lola Odusoga näyttää esimerkkiä bikineissä – jyrähtää typeristä kommenteista: ”Se ei ole kutsu, kehoitus eikä lupa mihinkään”

- Taitaa olla Suomessa aika lämmin edelleen kun taas niin montaa niin kiristää? (Tai ehkä ne on taas vaan vanhojen päivitysten nostot mediaan, joka on aina jollekin liikaa), Lola sanoo.

Lola toteaakin, että vaikka hänen työmatkallaan on todella lämmin, kenenkään pantaa ei kiristä pitkistä työpäivistä huolimatta.

Lue myös: Lola Odusoga avautuu ylimieliseksi haukkumisesta: "Mun menestys ei oo keneltäkään pois"

- Koittakaa nyt jaksaa..chill chill people! Uus viikko, ehkä parempi ku edellinen, niin monelle.., Lola summaa. 

Tältä alkuperäinen bikinikuva näytti: