fbq
Kotimaa
19.01.2023 11:39
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Suvi Teräsniska
Kotiaan tyhjentävä Suvi Teräsniska kauppaa kummallista tavaraa - haljennut kannu ja tahraisia pyyhkeitä!
Kotimaa
19.01.2023 11:39
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Seiska paljasti viime viikolla, että suosikkilaulaja Suvi Teräsniska, 33, on yllättäen perunut kaikki kevään keikkansa.

Laulajan lähipiiristä tihkuneiden tietojen mukaan Suvi käy läpi syvää kriisiä, joka on vaikuttanut myös hänen perhe-elämäänsä. Hän on naimisissa yhtyeensä ääni- ja valomiehen Simo Aallon kanssa. Vuonna 2011 tavanneella parilla on kolme pientä poikaa, joista kaksi on alle kouluikäisiä.

Lue myös: Tältä näyttää Suvi Teräsniskan rakas - harvinainen avautuminen puolisosta

Laulaja kertoi Vain elämää -ohjelmassa, että kävi miehensä kanssa läpi vaikean aviokriisin keväällä 2021. Suvin mukaan aviokriisi ajoi heidät pariterapiaan, jossa asiat saatiin selvitettyä.

- Totta kai eron mahdollisuus pelotti, ei sitä halunnut ajatella. Olemme kuitenkin aina puhaltaneet yhteen hiileen, ja uskoin meihin silloinkin, Suvi kuvaili ohjelmassa.

Suhteellisen tuore aviokriisi on saanut lähipiirin epäilemään, että Suvilla saattaisi olla jälleen miehensä kanssa parisuhdehaasteita.

Lue myös: Suvi Teräsniskan synkkä kriisi syvenee: uupunut laulaja tyhjentää kotiaan

Suvi ja Simo
Suvi ja Simo menivät naimisiin vuonna 2014. Pariskunta kihlautui pari vuotta aiemmin Pariisissa, kun Simo kosi rakastaan Eiffel-tornin juurella.

Tavarat myyntiin

Epäilykset parisuhteen hyvinvoinnista vahvistuivat viime viikonloppuna, kun Suvi yllättäen julkaisi lukuisia myynti-ilmoituksia Facebookin markkinapaikalla. Suvi kauppaa somealustalla erikoisia tavaroita aina hiukan kulahtaneista astioista lasten leluihin, piensisustusesineisiin ja useisiin karvalankamattoihin.

Viidellä eurolla itselleen voi esimerkiksi lunastaa kaksi Ikean emalikannua. Toisen kannun valkoinen pinnoite on lohkeillut pahasti.

- Toinen on saanut kylkeensä osumaa, Suvi kuvailee myynti-ilmoituksessa.

Lue myös: Suvi Teräsniska tunteikkaana: "Itku pääsee jo nyt"

Myyntiin on ilmestynyt myös esimerkiksi verhotamppeja, luomiväripaletti, lasten leikkityökaluja sekä palapelin palasten muotoisia lasinalusia, jotka voi liittää yhteen, jolloin niistä muodostuu pannunalunen. Nyrkkeilevien robottilelujen, lukuisten astioiden, säilytyslaatikoiden ja kynttilänjalkojen seasta löytyy myös yksi vaate. Musta moottoripyöräajotakki irtoaa omaksi 60 eurolla.

- Tälle takille ei ole paljoa kilometrejä kertynyt, Suvi kertoo kuvatekstissä.

Lue myös: Suvi Teräsniska peruu mystisesti keikkojaan: "Syyksi kerrottiin..."

Tahraiset pyyhkeet ilmaiseksi

Jotkin esineet eivät ole kelvanneet myyntiin asti, vaan Suvi tarjoaa niitä Facebookin roskalavayhteisössä, jossa tavaraa annetaan ilmaiseksi. Paikallisessa ryhmässä jaossa on vino pino pyyhkeitä, joista suurin osa on valkoisia. 

- Hae pois pino erikokoisia pyyhkeitä. Kaikki on pesty. Osassa tahroja jotka eivät ole lähteneet pesussa, Suvi esittelee ilmoituksessa.

Lue myös: Seiska yritti tavoittaa kohun keskelle joutunutta Suvi Teräsniskaa – puoliso löi luurin korvaan

Suvi Teräsniska
Suvi osallistui huippusuosittuun Vain elämää -musiikkiohjelmaan vuonna 2021. Hän kertoi tuolloin kyynelehtien aviokriisistään, jonka oli pitänyt salassa läheisiltään.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »