fbq
Kotimaa
08.08.2022 12:11
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Suvi Teräsniska
Tältä näyttää Suvi Teräsniskan rakas - harvinainen avautuminen puolisosta
Kotimaa
08.08.2022 12:11
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Iskelmälaulaja Suvi Teräsniska, 33, on avioliitossa harvoin julkisuudessa nähdyn kultansa kanssa.

Suvi ja hänen yhtyeensä ääni- ja valomies Simo Aalto tapasivat vuonna 2011, ja sanoivat "tahdon" vuonna 2014. He juhlivat tänään (8.8.) kihlauksen vuosipäivää, josta on tasan kymmenen vuotta.

Juhlan kunniaksi Suvi julkaisi Instagram-sivullaan rakkaudentäyteisiä kuvia sekä hempeän tekstin, jossa hehkuttaa kultaansa.

Sormukset on vaihdettu rakkauden pääkaupungissa Pariisissa, ja Suvin julkaisusta löytyy kokonaiset kolme paljonpuhuvaa kuvaa. 

Ensimmäisessä otoksessa kyyhkyläiset hassuttelevat valokuvauskopissa napsaistuissa mustavalkokuvissa. Seuraavassa Suvi ratsastaa iloisesti karusellihepalla, ja viimeisessä rakastavaiset esittelevät sormustettuja käsiään Eiffel-tornin iltavalojen edustalla.

- Hyvää 10-vuotiskihlapäivää rakas, Suvi aloittaa kuvatekstissä.

Lue myös: Vain elämää: Suvi Teräsniska pitää väkevän palopuheen seksuaalivähemmistöjen oikeuksista: ”Ahdasmielistä ajattelua”

- Nämä siloposket olivat 10 vuotta sitten Pariisissa lomamatkalla, ja saatoin välillä vähän motkottaa leikkimielisesti, että kun ”toinen ei saa edes kosittua”, kunnes Simo polvistui Eiffel-tornin juurella karusellissa, hän paljastaa överiromanttisen kosinnan.

- Olkoon seuraavat 10 vuotta armollisia ja rakkaudentäyteisiä. Pikkumiehet pitävät kyllä huolen, että ne ovat vauhdikkaita, kolmen lapsen äiti toteaa.

Lue myös: Vain elämää: Suvi Teräsniska söi kuormasta – ryhtyi vehtaamaan työntekijänsä kanssa: ”Aika pian me jäätiin kiinni”

Suvi osallistui huippusuosittuun Vain elämää -musiikkiohjelmaan vuonna 2021. Hän kertoi tuolloin kyynelehtien aviokriisistään, jonka oli pitänyt salassa läheisiltään.

- Uskallan sanoa ääneen, että tämä kevät ei ole ollut kauhean helppo meidän parisuhteessamme. Meillä on meneillään kriisi, jota käymme läpi, mutta siellä on paljon, paljon hyvää, laulaja kertoi ohjelmassa.

Lue myös: Eeva: Suvi Teräsniska salasi aviokriisinsä - liitto natisi jo esikoisen syntymän jälkeen

Suvi kertoi pariskunnan molempien osapuolten myös alkaneen käydä terapiassa.

Temppu ilmeisesti tepsi, sillä kaksikko vaikuttaa onnelliselta yhteiseloonsa. He osallistuivat taannoin suosittuun Huvila & Huussi -ohjelmaan, joka kuvattiin kesällä 2021. Saman kevään kriisistä huolimatta pariskunnan välit vaikuttivät remppaohjelmassa lämpimiltä.

Lue myös: Suvi Teräsniska toi harvoin julkisuudessa nähdyn Simo-miehensä telkkariin - tältä hän näyttää