fbq
Kotimaa
26.05.2022 11:28
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Sara Sieppi ja Sabina Särkkä
Kaunottaret luksusmatkalla! Sara Sieppi ja Sabina Särkkä jälleen reissussa
Kotimaa
26.05.2022 11:28
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Somevaikuttaja Sara Sieppi, 30, ja malli Sabina Särkkä, 33, ovat olleet ystäviä jo vuosikymmenen.

Missipiirien kautta tutustuneet kaunottaret ovat olleet läheisiä ystäviä, ja vastikään kaverukset viettivätkin minilomaa yhdessä Tukholmassa.

Lue myös: Välit taas kunnossa! Sara Sieppi ja Sabina Särkkä matkustivat yhdessä luksuslomalle

Nyt Sara ja Sabina ovat suunnanneet Italian muotipääkaupunki Milanoon, ja kumpainenkin on julkaissut matkalta materiaalia sosiaaliseen mediaan. Ex-missit yöpyvät kaupungin keskustasta löytyvässä Hyatt-hotellissa, ja ovat viettäneet lomaa esimerkiksi luksusliikkeissä shoppaillen ja hyvää ruokaa syöden.

- Eihän Italiassa pidä tehdä muutakuin syödä ja nauttia, Sabina kirjoittaakin Instagramin tarinavideolla, jossa kuvaa kellarimaista tavernaa.

Pelkkää lomailua Milanon-matka ei kuitenkaan ole, vaan kaunottaret ovat suunnanneet töihin.

- Mulle tuotiin just tiimalasin kans teetä. Odotin viis minuuttia ja nyt nautin täydellisesti haudutettua vihreetä teetä miltei täydellisen asteisessa säässä ja mietin, et mennäänkö tälläkin työreissulla miinuksen puolelle, Sara kirjoittaa Instagram-päivityksessään.

Julkaisemassaan kuvassa hän poseeraa tyylikkäänä teekupin ja pienten leivonnaisten kanssa.

Lue myös: Missikaunottaret Sara Siepin muuttoapuna - Saralla epäilykset motivaattorista: "En tiedä, kummasta ne oli kiinnostuneita.."

Matkalla on kuitenkin ollut aikaa myös shoppailuun, ja ainakin Sabinalle on tarttunut tuliaiseksi jotakin Pradan liikkeestä. Kaunotar palasi vasta Kroatiasta, jossa hän vietti ökylomaa ystäväporukkansa kanssa hulppealla veneellä seilaten.

Lue myös: "Tissit ja tööttäs" - Sabina Särkkä ja bloggaaja Julia Toivola paljastivat rintansa ohi kulkevalle laivalle, eikä se jäänyt huomaamatta: somevideo julki

Somessa on kuhistu, että missikaunottaret olisivat matkanneet muotiliike About Youn gaalaan, joka järjestetään kaupungissa tänään (26.5.). Myös somevaikuttajat Sonja ja Sofia Aiello ovat parasta aikaa työmatkalla Milanossa.

Lue myös: Sara Sieppi ja Sabina Särkkä remusivat shottibileissä aamuun asti

Tilaa Seiskan uutiskirje! »