fbq
Kotimaa
09.01.2022 17:33
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
BB-Arion Arion Raudes
Julkisuudesta kadonnut BB-tähti Arion palasi someen - uusi aluevaltaus yllättää!
Kotimaa
09.01.2022 17:33
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Big Brother Suomesta tuttu Arion Raudes ilmoitti viime toukokuussa pitävänsä taukoa somesta. Hän koki somessa esiintyvän vihan olevan liian raskasta ja kuluttavaa hänelle. 

Kahdeksan kuukauden hiljaiselon jälkeen BB-tähti on nyt palannut someen. Arion paljastaa tuoreessa julkaisussaan tehneensä uuden aluevaltauksen. Hän työstää nykyään rap-musiikkia.

Vuonna 2021 löysin itsestäni heräilevän rap-artistin. Se on mun sisäinen lapseni, joka kokee maailman isosti herkkyyden kautta ja joka sanoittaa minuuttaan räpin avulla näkyväksi, hän kirjoittaa.

- NARTTU LIVE (työnimi) on feministinen monitoimiareena ja poikkitaiteellinen pop up -näyttelykokonaisuus, jossa oon saanut kokeilla mun omia siipiä. Se on antanut mulle alustan esittää ekoja kertoja mun biisejä yleisölle turvallisen, kannattelevan ja empaattisen työryhmän tuen ja avun kanssa. Oon tosi kiitollinen, että oon saanut kasvaa artistina sen kautta, saanut itsevarmuutta omaan tekemiseen ja saan nyt esittää mun omia biisejä yleisölle, Arion jatkaa.

BB-tähti kertoo hänen kappaleillaan olevan myös syvempiä ja tärkeimpiä merkityksiä. 

- Biisit käsittelee mun transkokemusta ja oman identiteetin etsimistä. Ne on palasia mun sukupuolen käsittelemisen prosessista tähän asti.

Lue myös: Big Brother Suomi -tähden rohkea ulostulo - kertoi olevansa transsukupuolinen: "Mua itkettää, jännittää ja vatsa kramppaa""

Viime vuoden sometauko

Arion ilmoitti kahdeksan kuukautta sitten pitävänsä taukoa somesta. Hän koki somessa esiintyvän vihan olevan liian raskasta ja kuluttavaa. 

Arion kirjoitti aiheesta Instagram-tilillään.

Somessa on niin paljon vihaa, että se tuntuu mulle välillä vaan liian kuluttavalta. Tuntuu, että täällä pitäis joko olla kantaaottavista asioista hiljaa tai sit tosi vahvasti omassa voimassa kiinni, että pystyis antaa vihaviestien vaan olla ja mennä ohi.

En aina jaksais pyrkii nousee niiden yläpuolelle. Just nyt en jaksais somee oikeen muutenkaan. Otan nyt ennalta määrittelemättömän pituisen irtioton täältä. Aion kävellä metsässä, maalata ja kirjoittaa, jos jaksan. Vahvistaa sitä omaa voimaa ja tuntee niitä tunteita, joita oon tänne someenkin välillä paennut.

Lue myös: Big Brother -Arionilta tiukkaa tekstiä ohjelman tuotannolle – koki tulleensa kiusatuksi: ”Suojelitte kiusaajia leikkaamalla kiusaamistilanteet vääristelevästi”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »