fbq
Kotimaa
20.04.2021 10:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Evaliisa Orupõld, Instagram
Big Brother -Arion
Big Brother Suomi -tähden rohkea ulostulo - kertoi olevansa transsukupuolinen: "Mua itkettää, jännittää ja vatsa kramppaa""
Kotimaa
20.04.2021 10:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Evaliisa Orupõld, Instagram

Big Brotherissa vuonna 2019 ihastuttanut ja vihastuttanut Arion (ent. Tarina) kertoi eilen maanantaina sosiaalisessa mediassa olevansa transsukupuolinen. 

Hän julkaisi lyhyen videon Instagram-tilillään, jossa hän kertoi rohkeasti aiheesta. Arion avasi myös aihetta julkaisun kuvatekstissä.

Mä oon transmies. Ja mun nimi on Arion. Mun pronominit on he / they. Oon miettinyt miljoona kertaa sitä hetkee, kun tuun kaapista ulos tän kanssa. Ja tässä se hetki nyt on, mua itkettää, jännittää, kädet hikoo ja vatsa kramppaa, Arion kirjoittaa.

Lue myös: BB-Tarina joutui palauteryöpyn keskelle Big Brotherin jälkeen – ilkeät kirjoitukset loukkaavat: Se on tuntunut pahalta – murskaavalta suorastaan!

Arionin mukaan hän on odottanut ulostuloa pitkään. Suuri muutos on myös luonnollisesti ollut hänelle todella jännittävä asia. 

- Oon odottanut tätä hetkee, oon pelännyt tätä hetkee, oon fantasioinu tästä hetkestä. Ja silti pelottaa, että mitä en ookaan täysin valmis. Mitä jos en ookaan täysin varma? Mut tuleeko sitä täydellisen varmaa hetkeä ikinä? Tarviiko olla täydellisen varma, jotta saa tulla kaapista ulos?

- Kaappiin en haluu jäädä, vaikka osa musta haluaiskin jäädä sen turvaan. Mut isompi osa haluaa tulla nähdyksi sellaisena, mitä oon. Tällainen mä olen. Tässä kohtaa mun elämän matkaa, just nyt, Arion toteaa.

Lue myös: Transsukupuolisuudestaan kertoneen Hollywood-tähti Elliot Pagen Emma-rakas puolisonsa ulostulosta: Hänen olemassaolonsa on lahja!

Uusi kumppani

Arion kertoi viime joulukuussa löytäneensä uuden rakkaan.

Tänä kesänä/syksynä aloin seurustella, ja oon niin onnellinen, että saan jakaa elämää tän upeen, inspiroivan, lempeen ja viisaan ihmisen kanssa. Tästä on kuitenkin vaikee puhua. En haluu toistaa kuvaa, jossa joku näyttää saavan rakastumisen kautta jonkun lopullisen täyttymyksen, koska se on harhaa. Lopullista täyttymystä siitä ei tietenkään tule, Arion kirjoitti Instagramissa.

Lue myös: BB-Tarina mukana Pyhimyksen musiikkivideolla – viestittelivät toisilleen muutama vuosi sitten: Kävi spontaani kutsu!

- Kukaan toinen ei voi viedä pois sun ongelmia. Kukaan toinen ei voi kulkea sun polkua sun puolesta. Kukaan toinen ei voi tehdä sun parantumistyötä paitsi sä itse. Mut se on kyllä totta, että sellaiset ihmissuhteet, joissa saa tulla hyväksytyksi ja rakastetuksi just sellaisena kuin on, antaa voimaa kulkee sitä omaa polkua. Parantavaa ei oo parisuhde itsessään, vaan ihmisten välinen yhteys, jota voi kokea ihan missä tahansa ihmissuhdemuodossa. 

Arion kertoi syvästä yhteydestä, jonka hän on löytänyt uuden kumppaninsa kanssa.

Iiriksen merkitys mulle ei tuu sanoista "parisuhde" tai "tyttöystävä", vaikka ne onkin ihania juttuja. Mut se todellinen merkitys tulee siitä, että oon saanut kokea syvän yhteyden toiseen ihmiseen. Se tekee mut niin kiitolliseksi, että on vaikee löytää sanoja enää, Arion totesi julkaisussaan.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »